barbucha Ale to byl i ten funus Vašo Patejdla, my na to doma koukali v TV. Navíc to ozvučení se nesetkalo s obrazem, takže Pavel Šporcl byl smyčcem od strun 20 čísel, ale housle hrály. Kouzlo!
VIP zjevy
Hlas/zvuk ze záhrobí ![]()
Neni to zjev, protoze jim to sluselo. Ale treti svatba Ondreje me trochu prekvapila. Tak snad to tentokrat vyjde.
Candance ano, Daniela měla krásné šaty ![]()
Candance Hodně překvapili, osobně bych se na jejich místě na ženění/vdávání vyprdla a to jsem životní optimista. Kytici měla nevěsta krásnou, spuštěné stuhy ve více barvách je teď dost žádané.
Kan A kde jste tu kytici prosím viděli? V hlavním bulváru nic nemám:-(
Karja Normál, ČR zprávy.

Daniela krásná, ovšem první polibek před oddavajicim a ženich v černých brýlích mi přijde fakt už moc.
Malenge Ale ony nejsou sluneční, nýbrž dioptrické. Nehezké jsou tak jako tak.
brrr tak to pak jo, přišlo by mi to jinak takové dost neuctive... ale seredne jsou velmi ![]()
Kan Takže stuhy jsou nový trend, to by mě nenapadlo...
Karja Hm. no s tou rodinou by me zajimalo, prala bych ji to. Pusobi na me jako velmi inteligentni zena, ale proste ten vek no...Saty me nadchly, nadherne
Karja Už asi dva roky? To je furt něco, hodně Eukalyptu, skleněné vázičky, látkové ubrousky, slavobrána kruh, hexagon, špice...
Jos Jo, snad jim to vyjde! Jako já to četla v nějakém článku, ale třeba to pokroutili;-)
Karja já myslím, že ona to říkala ještě dlouho před Brzobohatým, že by ráda rodinu. Taky bych jí to přála.
Karja Já už jsem myslela, ze Daniela je těhotná, páč jsem četla, ze svatbu chtěla stihnout, než jí v obličeji bude vidět gravidita.
Ale bylo tam gravitace.
![]()
Karja Já to slyšela říkat i ji, úplně napřímo. Moc jí to přeju (pokud jí to vyjde, přece jen vzít si 2x rozvedeného bych docela váhala
) a doufám, že nějaké ty děti ještě stihnou. Kopu už asi ne, ale jedno určitě a při troše štěstí a odvahy i dvě.
Beranka Možná i je, protože ta svatba je dost brzy přijde mi....a já jsem teda takový nesvatební, nemanželský typ, asi bych se na jejich místě nebrala ani kvůli dítěti. A změnila si jméno, to mi taky přijde v jejím věku (a profesi) už docela překvapivé, takže možná má i další důvod! :-) Snad!!
Jos zle jazyky z ct tvrdi, ze je blba jak tago :))) hezka a chytra je tam spis peroutkova :))
Manželku nehodnotím, ale Stallone se nějak přestává podobat sám sobě. Tipuju to na plastiku víček, napíchnuté rty a nějaké výplně tváří. Proč, proboha!

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025