baf
VIP zjevy
stes Vraaau
Sweet Potato jak říká kolega ...kočičanda
stes Jako objektivně je to poměrně hezká a netuctová ženská, ale když vezmu v potaz její "styl" a sebeprezentaci, tak je to hrůza.....
Čím to, že se tu ještě neuzavírají sázky na Agátu a Dopitu?
LadyMary mne v necem pripomina Saru Saudkovou - spatne ucesana, spatne nalicena, spatne oblecena, ale s obrim sebevedomim.
Jak rekl o me spoluzacce podobneho typu jeji pritel na nasem maturitnim plese - jako perla mezi hrachem. ![]()
![]()
Sweet Potato kruh se uzavira?
Sweet Potato jako za jak dlouho bude další miminko nebo kdy budou Návraty Jaromíra Soukupa? ![]()
LadyMary ano, před 30ti lety, když měla krátký vlasy nebo drdol a vypadala jak Cardinálová
Sweet Potato Já si myslím, že je to jen tah na bulvár, at je v novinách.
Karja neříkalo se tohle i o Soukupovi, že to je jen naoko pro bulvár?
stes Já ti nevím, teď jsem ji sledovala naživo kdesi a teda děs no. Taky ten styl přestárlá rockerka XL, černočerný účes jak domina, krutopřísný brejle, uměla bej koukatelnější.
Lamicka tak Saudkovou mám v kategorii lesany, něco jako Doležalová, Leichtová a Heřmáková ml.
stes kdo to je? Ja jsem marna, tyhle celebrity vubec neznam, nepamatuju si, staci bryle nebo jiny uces a nevim, kdo to je. Pokud to neni Agata, ktera je nekde k videni denne ![]()
Edit - uz jsem to nahodou nasla na seznamu, no teda fakt uplne jinej ksicht.
Já myslím, že má i novýho kačera

stes Ta papírová rondeta je udělaná špatně. :D Jak je někde kytka, tak se špatně soustředím.![]()
stes JO, ty rty má napíchané 100%. Nechápu, proč se pořád vrací k těm černým vlasům, vypadá to strašně lacině.
Karja Převozník? (Na pramičce už prý byli)
Sweet Potato Jo, to už bulvár taky psal. Nevím, mně to přijde jako chytání čtenářů, protože co by se jinak o ní psalo? Se soukupem jsem si to nemyslela, to bylo příliš bizardní aby to bylo smyšlené:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje