Sweet Potato Mít bejvalýho jako převozníka je teda divočina! Snad je na světě dost chlapů
![]()
VIP zjevy
Aranel 3 deti s 3 chlapama? Byt chlapem, tak zdrham.
S Dopitou se Agata vida asi bezne, potkala jsem je 2x v centru a vzdycky meli obe deti (to jeste nebylo treti), tak asi je na tyhle pomery zvyklej. ![]()
Sweet Potato a zustane mu to veslo, ne?
Sweet Potato A já myslela, ze Dopita je někde na Bali nebo kde a vyhýbá se tak místním úřadům. Očividně jsem mimo ![]()
notna já taky.
Tak třeba teď Agáta zrecykluje Dopitu, za pár let Prachaře a Soukup se v důchodu ještě taky dočká druheho kola ![]()
Mne je nakonec Soukupa líto.
že na něj Agáta hned upekla mimino. Dlouhé trvani jsem u jejich vztahu neočekávala.
tv prosím, já už psala, že jim sice fandím, ale u Agáty si od začátku myslím, že si jen zajistila další slušný alimenty, nic moc víc v
tv prosím, já už psala, že jim sice fandím, ale u Agáty si od začátku myslím, že si jen zajistila další slušný alimenty.
stes Já někde četla, že změnila image a chystá návrat, ale neměla jsem odvahu to rozkliknout! ![]()
Jinak co se Agáty týká...tak jako Soukupa je mi taky fakt líto. Dítě určitě (tak brzo) neplánovali, takže prostě otěhotněla a on se k tomu postavil jako chlap, myslím, že se fakt snažil. Jinak ale pokud by se Agáta a Dopita měli k sobě vrátit, tak proč ne? Asi je fajn, aby aspoň jedno dítě vyrůstalo s tatínkem. A mám pocit, že tehdy to skončilo na tom, že on ji podvedl, vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby pro něj Agáta měla pořád slabost.
Garfie akorát to taky může dopadnout, že za dva roky bude dítě zase bez tatínka, což mi přijde jako druhá rána za sebou pěkně blbé.
Evaeva To jo. Záleží, jak se k tomu postaví, třeba se ani teď nesestěhují dohromady....no těžko říct. Soukup je na tom prostě ale jen očividně bitej, fakt je mi ho líto.
Sweet Potato
Do čtvrtice všeho nejlepšího!
Sweet Potato o dalším dítěti vůbec nepochybuju
Ale když si vezmu toho Kryšpína, tak už "přišel" o tatínka, dva náhradní a třeba přijde znovu o tatínka, no nic moc. I když to vypadá, že fungují jako velká rodina, tak pro děti to jednoduché určitě není.
Garfie Evaeva Nooo, už se vyjádřili, že další děti už mít nebudou, takže 3,2,1?
Tohle clovek ani nestíhá sledovat. To jsou fofry ![]()
Já myslím, že má i novýho kačera
Taky bych řekla. Včera jsem ji zahlídla v tv a špulila teda dost! Moc moc sexy to bylo! ![]()
A myslím, že by Agáta měla posbírat všechny tatínky pod jednu střechu. To dá, já jí věřím!
barbucha Jen aby to taky dali ti tatinci ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje