Zlatýho Puškina...to je vidět ta mladší generace
...za nás jedině broskvová!![]()
VIP zjevy
Já na vesnické zábavě v životě nebyla, ale argemu i brutus znám. (Btw brutus je kapela z moravských zábav? Tady v Praze byl celkem populární.)
dzizisketa Vesnický zábavy jsem milovala, levný pivo, levný panáky, cigarety, kožené bundy a džínovina
chodily jsme s holkama domů 7 km přes lesy a vesnice, přijde mi to teď neskutečný. Naši by pro nás i dojeli, ale často to byla nejlepší část večera, tolik jsme si toho řekly.
Sweet Potato Jo, Indickej čaj, indickej čaj!
Šel pes do lesa a potkal dlažební kostku ![]()
...za nás jedině broskvová!
Pamatuju oboje. Buď moc piju nebo jsem stále mladá ![]()
Lamicka To už jsem si říkala tolikrát, jestli by dneska takhle ""děcka" rodiče pustili. My jsme jezdili 20 km na zábavu, autobus jezdil jen do vedlejší dědiny, což bylo domů ještě 7 km. Když nás bylo víc a dobrej řidič, tak jsme se složili a vzal nás jestě přes les. Z jiných dědin to bylo kolem 5-8 km. V noci, lesem, žádný mobil a dokonce ani telefon a 18 mi určitě nebylo. Zajimavé, že to taťkovi přišlo bezpečnější než Brno a rozjezdy.
...za nás jedině broskvová!
Mixela, děcka!
Jo a v té době se u mě vyvinula nedůvěra, možná až odpor k barevnému tvrdému alkoholu. Když už nějaký piju, tak zásadně bezbarvý, i ten rum jen bílý ![]()
viktorka_od splavu O mixele už jsme se spolu myslím jednou bavily, to je legenda!! ![]()
viktorka_od splavu mixelu neznám! Co mi to uniklo?
Zina Na Brutus jezdíme (až teď v pozdním věku) do Zaječic, když jsou. A ještě prý musím na Keks. Brutusáci jsou z mýho břehu, Keksáci z přítelova, prý mám ještě co poznávat
Úplně před sebou vidím ty předtištěný plakátky a fixou doplněný datumy a vesnice. V mládí jsem to měla za pokleslou zábavu, teď je to spíš nostalgie.
Čtu to tady... příští parfu výjezd je teda na Brutusáky? Zmažeme se hopsinkama :)))
Evaeva Brutus jsou Rakovničáci. Za mě jezdili hlavně sever a levý břeh Vltavy, zatímco Keks jih a východ. Teď už asi jezděj kamkoliv.
Makara No jasně Mixela, toho byl litr, nebo sedmička?
Nevím, proč si tohle někdo oblékne... /A. Slováčková na křtu nového alba./

Kan Mixelu fakt neznám, my jeli zábavy v zelené
, kluci v režné. Nedávno jsem to obojí zkusila a fakt ne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025