VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 14:28

stes nojo, je mladší než já

Offline Řvousenka
1011 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 14:35

Ten vedle Blaženy je starej Konopník?

Offline Kammila
744 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 15:56

po pravdě řečeno jsem Chlada viděla už v horších outfitech a hlavně upozorňuji, že mi osobně přijde poněkud slizký.  Ale  vzhledem k události, místu a podnebí nijak nevybočuje z řady. Bosých ženichů ve světlých krátkých kalhotech a vestičce tam bývá rozhodně více než v dlouhých a klasické košili. Jediný problém vidím v nevhodném nasvícení, obleček se mu hrozně leskne i když na jiných fotkách ne

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 17:07

Kammila to ovsem nevylučuje fakt,že je v tom k popukani, proste kdokoliv nemuze nosit cokoliv, pokud nechce vypadat směšně 

Offline Kammila
744 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 17:37

stes vůbec ti tvůj názor neberu. Jen si neumím úplně představit co by si měl tam obléci, aby to bylo adekvátní "plážové"  situaci a zároveň působil (asi?) tedy důstojně nebo normálně. Prostě je to akce v horku, naboso a za mě cajk

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 17:56
Reakce na barbucha:

stes 

No to je kocourek!

Nad tou hlavou, to má čerstvě nastřelený vlasy nebo svatozář?

​svatozář predsa, mladej plní do bodky každé želanie, už musí mať niečo žiarivé okolo hlavy, toľko dobrých skutkov.

Inak Richard Chlad na svoj vek vyzerá dobre, to mu nemôžeme uprieť.

Offline Malenge
4785 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 18:05
Reakce na Kokoska:

Mne je dedula celkem sympatickej, urcite lepsi nez ti Koleckove, Vemolove a jim podobni.

​nechci bořit bábovičky, ale měla jsem před lety s dědulou nějaké pracovní kontakty a sympatickej není ani trošičku. Ale nevylučuju, že jde o můj dojem.

Offline Tak Betty
5972 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 18:05

Kammila třeba bile/ smetanové,  lněné /plátěné kalhoty by byly určitě lepší. 

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 18:07
Reakce na stes:

​Samozrejme desnej kyc.

Ale nevim proc, ale ti lidi tam mi prijdou tak nejak normalne obycejni a to nemyslim jako urazku, ale proste ze by uplne stejne vyrazy meli na fotce z chaty u ohynku

Offline Tabea
7666 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 18:59

Kammila mně to připadá jak pajama party, jak je to oblečení saténový lesklý. Nějak mi k tomu tématu sedí i ty županový outfity matek. Lněný nebo bavlněný kraťasy by se mi líbily víc. Ale hlavně, že se líbili oni sobě. 

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 19:14

Malenge je to mozny, osobne ho samozrejme neznam.

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 21:22

KammilaMně přijde hrozně divná kombinace kraťasy a vesty, to je jak na petiketyho kluka. 

Jinak mi přijde, že musí mazat bulváru. Všimli jste si někdy jak pěkně  a častoo nich píšou? To je furt ,,překrásná snoubenka Anna Marie,, a podobný zvejky furt (ty jo, no já to super.cz zablokovaný nemám no...bohužel:D)

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 23:36

Mne se nejvic libi Chladova mama. Musi to byt dama 80+ a z fotek vypada, ze si to uziva.

Offline Garfie
28016 příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 00:11

Kammila Mám úplně stejnej dojem jako Karja. Nelíbí se mi ta kombinace kraťasů a vestičky. Ještě z takovýho podivnýho materiálu. Buď měl sundat tu vestu, nebo to pojmout nějak ležérněji celý, dlouhý lněný kalhoty by byly za mě úplně super, kraťasy mi neva. Teda osobě mě nenadchly ani ty její šaty, na to kolik údajně stály, tomu lesku bych se asi venku na pláži vyhnula. Zbytek svatebčanů se mi líbí a přijdou mi adekvátní situaci. 

Já s ním měla kdysi pradávno taky co do činění a byl trochu slizkej a trochu naštvanej, že jsem o něm nikdy neslyšela....ale jako celkově o něm nemůžu říct nic špatnýho. (no takhle, balil mě, ale připadal mi strašně starej, haha, tehdy mladší než já dnes, vůbec jsem to nepustila na stůl a vzal to velmi se ctí). 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 09:19

Garfie Já nevím doteď kdo to je, vůbec ty lidi neznám. 

Offline barbucha blogger
35173 příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 09:59
Reakce na milacka:

Inak Richard Chlad na svoj vek vyzerá dobre, to mu nemôžeme uprieť.

​Co blbneš, je mu šedesát! Kdyby takhle vypadal v 80 tak neřeknu... tohleto je jen vyfintěnej dědula!

Offline notna
9141 příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 09:59

Garfie Takovou příležitost jsi zahodila! Víš, kde jsi mohla být? V bulváru

Offline barbucha blogger
35173 příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 10:00
Reakce na Garfie:

Já s ním měla kdysi pradávno taky co do činění a byl trochu slizkej a trochu naštvanej, že jsem o něm nikdy neslyšela....

​Já taky ne a řekla bych, že do týhle "aféry" i 99% ostatní populace.

Offline Garfie
28016 příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 10:32

notna  Tehdy ještě ne, to byl i ten bulvár v plenkách a on nezajímavej! 

Offline Sweet Potato
39673 příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 10:48

Sim vás, taky vám ta inkriminovaná fotka, přijde tak vyžehlená, že by na ní mohl být úplně kdokoli? Nebo naopak nikdo reálný?

https://www.super.cz/clanek/celebrity-umelkyne-s-kruhem-v-nose-jako-kus-hoveziho-za-nahou-fotku-schytala-spisovatelka-radka-trestikova-i-poradnou-kritiku-1500423