stes a nepůjčil si ty boty od ní? Nohu by mohli mít stejnou ![]()
VIP zjevy
Catherinne
hele my tomu nerozumime.....je to určitě nejvyssi level mody a doporucil mu je hvezdny stylista Vaněk
Už si ani nepamatuju, kdy jsem naposled viděla Simonu jinak než se sexiiiiii otevřenými ústy a pretekajicim jazykem
Liesel prsa a jak ji to pretejka je děs.
To nechápu. Má šaty vyloženě pro sebe, ne žádnou konfekci. Tak proč to není tak, aby to sedělo?

Tož tak, jura novomanžel.
stes Jako ten jeho ohoz mě pokaždý rozesměje.
stes To vypadá na skromnou svatbu. Jsem čekala nějakou parádní okázalost hodnou kýčovitého miliardáře.
stes Já už mám s bulvárem šmitec. Super.cz nějak předělal stránky a se mi nabízí furt to stejný. Dřív jsem si přečetla článek a pod ním byly ke čtení články starší. Teď mi to ukazuje pár stejných furt dokola. Tak už tam nelezu a maj o čtenáře míň a spoléhám tady na vás ![]()
stes mně to úplně zvedlo náladu
. To je jak z nějakého blbého filmu, kde nebohého boháče schválně zobrazí jako úplného blbce, aby se novomanželka mohla zamilovat po havárii letadla do chudého pilota, nebo tak něco. ![]()
stes Já už mám s bulvárem šmitec. Super.cz nějak předělal stránky a se mi nabízí furt to stejný. Dřív jsem si přečetla článek a pod ním byly ke čtení články starší. Teď mi to ukazuje pár stejných furt dokola. Tak už tam nelezu a maj o čtenáře míň a spoléhám tady na vás
Neboj, na nás je spolehnutí
A proc sla Blazena v zupanu?
Mne je dedula celkem sympatickej, urcite lepsi nez ti Koleckove, Vemolove a jim podobni.
viktorka_od splavumě tontou barevnosti, ohozy a vůbec připomíná Andel pane ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje