Vlezu sem po sto letech a zrovna narazím na rozhovor se .... sympatickým dědulou a moc, moc bych chtěla, abys ho měla doma
. A mohla bych to vidět???
Určitě, aspoň to co by z něj zbylo ![]()
Vlezu sem po sto letech a zrovna narazím na rozhovor se .... sympatickým dědulou a moc, moc bych chtěla, abys ho měla doma
. A mohla bych to vidět???
Určitě, aspoň to co by z něj zbylo ![]()
LadyMary Já si ji (AH) pamatuju hlavně z filmu Podfukářky a reklamy na nějaký šperky a tam na mě jako žena - vamp působila
S blížící se šedesátkou by to už asi chtělo změnu image. Nikdo nemládnem... ale na diblika už to neni, Julčo.

barbucha Včera jsem si říkala, že kdyby měla dlouhé kalhoty, tak je to moc elegantní.Jestli to tak má kvuli těm extra botám nebo to tak chtěla?
barbucha jakoby asi bych si cast tech koukajicich stehen odpustila no...ale oblicej ma dobrej.
Hele na AH mi nešahejte, co ona si zkusila v Ďábel nosí Pradu se šéfovou, jak já s ní soucítila
Od tý doby mám pro ni slabost. Ale Meryl S. mám normálně taky ráda, to zas jo.
Určitě to tak chtěla, přece by si neoblíkla něco v čem se necítí. Ty povolený nohy si asi neuvědomuje... a s vlasama by to taky chtělo už něco udělat.
barbucha vlasy mi přijdou v pohodě, diblíka nevidím. Na té druhé fotce jo, ty kraťasy nebo co to je, to je moc.
vlasy mi prijdou jako paruka![]()
ale ja ji miluju, i v kratasech:-)
barbucha Aspoň má ty nožky hubený a v obličeji je moc pěkná, má nádherně živé, jiskrné oči.
Mně přijde krásná. Vlasy bych brala hned, jestli jsou skutečné. Kraťásky nebo co to je by se mi nelíbily na nikom.
Tady se to teda hodně zvrhlo....
LadyMary co to,kdo to?
JR se mi líbí jako taková. Ale tahle barva vlasů jí teda nesluší včetně délky a hadry nekomentuju.
Tohle je teda průser,doslova šeredně s každou další procedurou a zachránit tu už zjevně nejde.
EDITH4B Eliška Bučková...bývala to hezká holka.
LadyMary Má takovej pipi pohled, nebo jak to říct Delulu girl. Jinak dobrá.
LadyMary sorry, bylas rychlejší. Bývala opravdu moc pěkná...a blbá
stes Je to klišé, ale u ní je to přesně ta "pohádka" o tom, jak holka z věřící rodiny ze Strážnice do velkého světa přišla....
LadyMary aha, nepoznala jsem ji. Bývala to hezká holka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.