Pinot Noir Těžký den? Píšu, že obsah nehodnotím.
VIP zjevy
Kan a? Já na to reaguju. Pochválila jsi jeho mluvu, já píšu, že tyhle kydy pronesené sebelepším projevem jsou pořád jen kydy. Normálně konverzuju.
Kan tys toho kokosa poslouchala tři hodiny?
snad se taky umíš normálně vymáčknout, to není úplně věc, ktera se dá naučit.
tvTak při práci poslouchám různý podcasty, raději povídání, než písničky, v Tělo na tělo bejvaj taky zjevy, vyhovují mi jiný názory. Vymáčknout se umím, souvislou větu taky dám, ale tři hodiny povídat o něčem bez sebemenšího zaváhání bych nedala.
Kan A to dokázal tři hodiny mluvit o mužské nadřazenosti? Nebo tam rozvíjel i jiná témata? ![]()
Kan Ono když seš o svý pravdě, výjimečnosti a moudrosti tak silně přesvědčena, tak to dáš bez zaváhání i víc hodin vlastního plkani:D.
SunEclipseJá jsem toho vlastně ehm jakoby vlastně slyšela ještě teda kousek, a to ten kokos henten plynule vykládal o tom, jak ve velkým šmelil v devadesátkách![]()
Není ženy nic jednoduššího, než si to pustit a vytvořit si vlastní názor. Hovořil o všem možném, o tom jak jeho děda hospodařil, otec vexloval a on kšeftoval a šmelil. Jděte do toho, nebolí to. :D
Kan já se teda bojím, že by mně to bolelo. Ten úryvek teda bolel a to jsem jen četla titulky, zvuk mám vypnutý.
Kan no asi neboli, ale poslouchani blabolu mam dost v praci, 3 hodiny volneho casu tomu fakt obetovat nehodlam
je to ale fakt pecka, ze se dnes dostane fakt sirokemu publiku jakykoliv matros, kazdy si najde sve![]()
Neblbni, k vytvoření vlastního názoru na obstarožního kašpara, emeritního veksláka, nepotřebuješ poslouchat jeho žvásty tři hodiny.
Někdy ten první dojem docela stačí ![]()
barbuchaJá jsem jak smrtka, beru všechno.:D Ne, vlastně neberu, jednání z poslanecké sněmovny bych si teda k práci nepustila. ![]()
Kan To bude advent!:-D Možná bys ty věnce mohla pak inkasovat s přidanou hodnotou, že ten a ten šíří takovou energii neboť byl stvořen za těch a těch podmínek, při poslechu operety...... Lidi jsou blbý, zaplatí všechno:-D
Karja "Dobrý den, jeden relaxační věnec prosím." "Už máme jen nasírací, bohužel." ![]()
Karja No to bude! Ta energie ale moc nefunguje, protože kolikrát poslouchám, čtu hrozný kecy a člověče, za ty roky, nikdo nic. ![]()
Kan To nevíš, jak se jim to promítne do toho adventu,to je podprahový...Já si věnec teda nekupovala nikdy, ale člověče ted z toho mám strach...zapalíš tu svíčku a najednou začneš mít pocit, že ten tvůj muž je ten nadsamec a měla by ses o něj víc starat, dětma ho nezatěžovat, dát mu teplou večeři! Já bych dala nějaké základní balíčky co frčí - zvyšující erotické napětí, věnec vděčnosti, věnec moudrosti (no to je otázka, co si pustit dneska)....
Karja Hlavně si nepouštěj plyn a ty emoce z vlastního věnečku nech proběhnout a odejít. :D :D.
A lidi, kteří mají naslouchadlo, nebo jednu nohu, taky nesnášíš?
Co mu pomůže, že nepoužívá slovní vatu, když tou svou bezvadnou mluvou formuluje samé sračky.
touché
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje