stes začíná se podobat Sise Sklovské ![]()
VIP zjevy
Leny to není dobrá vyhlidka![]()
LadyMaryEliska zpivala pred par tydny v nasi dire na slavnostech. Zpiva celkem hezky, to jo, ale ukazala se, ze je fakt uplne tupa. Za vsechny jeji pindy sem dam jeden wtf moment. Eliska uvedla svou pisen slovy: Ted vam zazpivam lidovou pisen ze Slovenska. Jsme na Morave a urcite tu jsou i nejaci "čoboláci".
No urcite tam Slováci byli a mela stesti, ze po ni neco nehodili.
Luna To neeee ![]()
Luna Au ![]()
Sledujete někdo Britney Spears na ig? Přituhuje tam.
Co si to ta Ivanka udělala s ksichtem?!
Brada i celá sanice zmohutnělá, i nos... pysky samozřejmě přifouklý, a vycpávky má jak jablíčka
Někdo by řek že chce působit asi starší a serioznější, rozhodnější... nechystá se ona do politiky?! ![]()

barbucha ked zakryjem oci, tak je to Angelina :)
Sweet Potato ja na ni obcas koukla ze zvedavosti, ted uz ne. V tom poslednim prispevku je regulerne sjeta? Je mi ji lito. Je o par let starsi, pamatuju, jak byla vsude. Chtela jsem mit vlasy jako ona. ![]()
barbucha Než jsem sjela na spodní fotku, myslela jsem si, že je to Gottová
ale já jsem v rozeznávání upravených celebrit spíš marná.
barbucha je taková zhrublá a mužná, ne? ![]()
Sweet Potato Nesleduju IG, občas jsem něco zachytila v bulváru. Je mi ji lito. Nešťastná troska, děla na mě dojem.
Myrtila taky jsem myslela, že je to Gottová. A říkala jsem si, že teda vypadá dobře. ![]()
barbucha to zmohutnění čelisti mi připomnělo Zaca Efrona. Minulý týden byl, myslím, na idnesu článek, jaké úpravy nejspíš prodělal. Styl zhrubnuti u obou mi přijde dost podobný.
Pinot Noir Tak to mě spíš napadlo, že nějak zmužněla. Což mi teda sedí, v porovnání s druhou fotkou, i na tu Ivanku.
Pinot Noir Prosím tě a která to je?
černá káva Ivanka Trump
Pinot Noir Aha
. Děkuju.
No je! Já jsem úplně v úžasu, celej život jsem byla přesvědčená že už je dávno po plastikách, už od mládí, že ty tvářičky a nosánek nemá od přírody... ale že se nechá přešít aby vypadala míň hezky a míň roztomile, to by mě ve snu nenapadlo
Stopro míří minimálně do Kongresu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje