euridike Tak on toho má moc, nevím s kolika rodinama ty Vánoce slaví:D
VIP zjevy
Kokoska už aspoň chápu, proč už mají nazdobený stromek jedni naši sousedé. Soudíc čistě podle vnějších atributů totiž přesně zapadají do Vémolovic bubliny.
Tak Betty tak plast to nebude,ale to je tak vsechno. Je holt potreba prorazit do bulvaru
Tak Betty Strašný, jak výrobce šulí tu gramáž úpletu. :D
já vím, že to vytáhne foťák, ale myslím, že ani naživo to nebylo lepší.
Řvousenka Prosím, kdo je to?
Brrr.
Kan Novomanžel dcerky od Blaženy, ten, kterému se tady kritizoval svatební obleček
Řvousenka Ajo, ajo. Díky.
Řvousenka já to říkala, jak je sympatickej ![]()
MalengeSympatickej dědula, no![]()
Řvousenka to je debil ![]()
Řvousenka aha, tak to teda menim sve puvodni prohlaseni "sympaticky dedula" na "debilni zvanivy slimejs".
Řvousenka šiš to je debil. No jak vypadá,takovej i je.
Řvousenka To je blb! ![]()
Toho bych chtěla mít doma.
Ale co už... některý tetiny snesou všechno, hlavně že starej dovalí škváru.
Tak jsem si k motání věnečků ten podcast pustila celej 3h. A teda obdivuju jak hovoří plynule, bez zbytečnýho eeee, aaaa, jako fakt dobrej. Obsah teda nehodnotím, ale myšlenky formuluje a vyslovuje zřetelně, což teda já zas dokážu ocenit. Nesnáším lidi, kteří se nemůžou vymáčknout a jejich věta je jedno velký citoslovce.
Řvousenka díky žes to sem dala, přesně mi to letělo hlavou při těch řádcích o sympatickém dědulovi. A na 61 teda vypadá dost blbě. ![]()
. Nesnáším lidi, kteří se nemůžou vymáčknout a jejich věta je jedno velký citoslovce.
A lidi, kteří mají naslouchadlo, nebo jednu nohu, taky nesnášíš?
Co mu pomůže, že nepoužívá slovní vatu, když tou svou bezvadnou mluvou formuluje samé sračky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje