Garfie ti kluci se jeví normálně. Ale to může být rozdílná výchova, po nich se asi nechce, aby si sehnali sponzora (sponzorky)![]()
VIP zjevy
Garfie nezačala se Kordula objevovat v bulváru až s rozvodem rodičů? Přijde mi, že i ta Žilková v něm dřív tak moc nebyla vidět. Jestli je v tomto nedržel zkrátka Stropnický.
Tak Betty Krasavice :-) Ještě, jak jí tam leze ta prsní vycpávka....
Tak Betty Krasavice :-) Ještě, jak jí tam leze ta prsní vycpávka....
ramenní vycpávky taky špatně.
Garfie ti kluci se jeví normálně. Ale to může být rozdílná výchova, po nich se asi nechce, aby si sehnali sponzora (sponzorky)
Normálně?!
barbucha tipla bych si na tupozrakost, máme ji v rodině a tohle se bohužel skoro nedá napravit. Šilhání mi naprosto neva, ale oteklá pusa a prodejnost mi vadí teda hodně.
Jen už čekám, kdy se Blesku svěří Žíla, jak má malej důchod a jak se jí krušně žije. Holt zmizeli oba sponzoři, na Mallorcu se lítat nebude... prostě chudinka
Nejlepší bylo, jak se neprodleně nakvartýrovala k Jaromírovi, když bral Agátu do tý španělský vily. To si ho nemohla vynachválit
Já nevim, proto se asi snaží prodat ty holky, že jí jako vydělaj k důchodu na přilepšenou? To by z nich ale nesměla vychovat takový laciný ludry - na takový se každej rychle vybodne...
barbucha nevidím nic divného
Evaeva Tak chlapík vypadá sympatický ale rozum má asi po mamince![]()
viktorka_od splavu jo, tak to je možný ![]()
Ale prkynko dává dolů, všiml jste si?
Tak aspoň nějaké body. ![]()
Mha a co to víko? Fotky z koupelen s wc které je dokořán nikdy nepochopím...
barbucha nevidím nic divného
Tak je to jeden z mnoha titulků, kluk prostě jede ve stopách sester a krmí bulvár. Koho zajímá, jakou má známost a jaký velký svaly? ![]()
barbucha jasně, ale tak je to herec nebo něco takového. Tohle můžeš říct o každém článku v bulváru.
Herec! Hlavní kvalifikace: syn Žilkový, bratr Hanychový.
(všude ho tak uváděj, všude! kdyby byl tak vynikající herec, byl by sám za sebe...)
barbucha vynikající jsem nenapsala![]()
Mha a co to víko? Fotky z koupelen s wc které je dokořán nikdy nepochopím...
Já ho chtěla za něco pochválit, ale to celý divný, na WC si má člověk fotit jen venerické choroby.
MhaMá pěknej úsměv. :D Bulvár nečtu a tento člen rodiny mně unikl.
Tak další pěkná věc, co se o mladíkovi dá říct.
Ale my jsme tu kromě nešťastníka Karlose na muže vlastně dost hodné, že? ![]()
A co ty adoptované děti, tam byla taky jedna holka, nebo se pletu?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje