Agáta s Vincentem mají nějaký společný pořad.
VIP zjevy
Sweet Potato to musí být soda,teda, fujky
Sweet Potato Pořad se jmenuje Kardashians z wishe?![]()
Luna Sweet PotatoJá se přiznám že jsem ten pořad viděla:D. Jako ten Vincent mluví děsně rychle, já si neznám moc chlapů co melou touhle rychlosti, ale jinak jsou poměrně vtipní no, a je to drbarna dalších podobných ,,VIP,, z českého rybníčka.
Hrůza děs. Dress code: black tie
Ať mi nikdo netvrdí, že se dneska nedá sehnat příčetný oblečení, byť na velrybu... nebo si to nechat ušít. A ty úděsný křusky! (to samý - copak nejsou v nabídce mraky slušnejch bot, byť bez podpatku?!)
Dotyčná velryba (ani nevím jestli VIP, v životě jsem ji neviděla) trpí stejným neduhem jako mnoho jí podobnejch - je jakože free a indy, ale zůstala na půl cesty. Jako nezávislá intelektuálka mohla nechat doma aspoň ty náramečky, zlatý prsteny i s řetízkem a náušnicema anžto v tom vypadá jak pokladní z Lidlu ![]()

barbucha myslím, že ten řetízek ji nejde sundat. Má ho zarostlej v krčních zahybech.
Edit, ani se mi nezdá tak velká, když ji schovam hlavu .
Jo, ten škrtivej řetízek je luxusní ![]()
Ucastnice srazu bych rada upozornila, ze se mimule setkaly s celebritou, ktere se chodi klanet i prezident!![]()

razorblade týjo, dobrý! ale teda ani pan Bašta ani pan prezident nepatří do VIP-zjevů přece!
RoSa tohle je jediny vip vlakno ktery znam![]()
razorblade ehm, pan prezident ví, že si hladil Pana Baštu a ne Puňťu?
barbucha pry dress code byl black tie, a to může být i kostýmek, ale boty jsem nedodržela.
No jestli teplakova bunda a divny kalhoty jsou kostymek, tak to vysvetluje mnohe. A neurazej pokladni z Lidlu, jo? 90% jich vypada lip.
Karja ja mela ten den zrovna volno, tak jsem nebyla pritomna! Ale je to foceno vedle meho stolu, kde pan basta lehava, aby byl blizko me krabicce zazraku (a psich salamku
)
Jezis, tohle je VIP? A ja myslela, že jsem ve vtipech ![]()
Dobrej úlovek ![]()
Kokoska v ktorom vesmíre je black tie kostýmek
?
slniecko ta pani ma asi svuj specialni vesmir ![]()
Proč ta baba (ano, nemám ji zrovna ráda), musí mít na pohřbu na krku tuhle jásavě svítivou věc? Aby ji náhodou někdo nepřehlédl?

Sweet Potato taky ji nemám ráda. A ten člověk co stojí za ní podle pohledu taky ne. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje