VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Magda
253 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 09:16

25

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 21. prosince 2023 09:23

26, odjakživa 

Offline Liesel
1630 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 09:29

27

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 11:11

28 a ségra taky...29

Offline berush
444 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 21:03

30+31 .. kamarádka byla ve štábu Zlínského filmového festivalu .. prostě Rákosník

Offline Fakirka
2223 příspěvků moje polička 22. prosince 2023 17:51

berush já s ní před lety letěla z Řecka...taky mi to stačilo

Offline barbucha blogger
35173 příspěvků moje polička 23. prosince 2023 13:01

Hlásím se do klubu "fanoušků" skřehotavý Bohdalky. Je to bába hladová...

Ovšem jako neméně hladoví se předvedli manželé Dykovi, nejen že je ani nenapadlo zrušit (aspoň jeden) koncert, ale milostivá paní se předváděla resp. prodávala jak o život. 

Nevkusné.

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 23. prosince 2023 14:50

barbucha taky jsem na to koukala jak tele na nový vrata....vůbec nechápu,že toto,ale i jiná představení,proběhla. Sportovní akce byly zrušeny.

Offline barbucha blogger
35173 příspěvků moje polička 23. prosince 2023 15:43

stes 

Zjevně mají sportovci víc slušnosti než kdejakej "umělec". A taky je asi tolik nemrzí, pokud by museli vracet vstupný (ano, Dyku, na tebe koukám).

Neříkám že se má rušit úplně všechno, neměli bychom se nechat dotlačit do všeobecný rezignace, ale kapka zdravýho rozumu a ohleduplnosti by neškodila. Ne všechno je v týhle souvislosti úplně vhodný. A to nevázaný křepčení madam Dykový je už hodně přes čáru, fuj hanba.

Offline černá káva
2108 příspěvků moje polička 23. prosince 2023 15:55

barbucha Je to tak.

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 23. prosince 2023 16:07

barbucha jo,vzala jsem to jedním smahem. To vstupný no....ano permice na hokej plati i nahradni termín na rozdíl od vstupnyho na estradu, no a o tom to asi je. Chápu, že koncert vážný hudby proběhnout mohl,ale komedie a estrady jsou fakt mimo moje chápání. Nevím,jak to třeba měla kina,no asi fungovala,protože vstupný, no.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 23. prosince 2023 18:24

stesSe vší úctou ke všem, kterých se to dotklo, zavírat kina je blbost, kvůli takové události se nemůže omezovat ekonomika. 

Offline continuity
41785 příspěvků moje polička 23. prosince 2023 19:53

MP Meri dnes je státní smutek. Já pořád doufám, že ještě existují v tomto státě důležitější věci než peníze.

Když jeden den nebudou v kinech řekněme hrát komedie, nic hrozného se opravdu nestane. 

Offline Vari
2164 příspěvků moje polička 23. prosince 2023 20:23

Ja treba zrovna v patek na hokeji v O2 arene bejt mela a jsem rada, ze Sparta sama pozadala vedeni ligy a svyho soupere o odlozeni jeste driv, nez se rozhodlo o odlozeni celyho kola. Nedovedla jsem si predstavit, ze bych se ve vyprodany hale bavila, slavila goly a nadavala souperi a rozhodcim. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 23. prosince 2023 20:33

continuity Já si zase myslím, ze když se jeden den v kině nebudou hrát komedie, tak to vůbec nikomu nepomůže. Ale rozhodne tu nechci na tohle téma teď rozjíždět flejm, je to zbytečný. 

Offline Mohučanka
7322 příspěvků moje polička 23. prosince 2023 20:42

stes je možné, že to bylo nasmlouvané tak, že se to nedalo zrušit, pokud to ti protagonisté nechtěli zaplatit z vlastní kapsy. Což nejspíš nechtěli. 

Že se to dalo udělat vkusněji je věc druhá

Má pravdu i MP Meri , je to věc ekonomiky, a i psychologie - není možné, aby kvůli jednomu hajzlovi úplně všichni upadli do smutku a letargie. To je to, co on by si přál, a to mu já, které se to dotklo osobně "jen" do té míry, že na té škole momentálně občas vyučuji, odmítám dopřát. 

Uf.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. prosince 2023 20:50

Mohučanka souhlasím. Naše rodina roky chodí 23. do divadla. Představení se nezrušilo, vyrazili tedy i letos. Cestou zapálili svíčku na pietním místě, vzpomněli na oběti. Ale myslím, že tyhle "drobné radosti" nám pomáhají překonat tu tragickou událost, pokračovat v životě, jak jsme zvyklý. Při veškeré úctě k těm rodinám, jejíž život už nikdy stejný nebude.

Online Kokoska
34174 příspěvků moje polička 23. prosince 2023 20:53

Mohučanka Evaeva zrovna jsem dneska nekde zaslechla kousek takoveho zamysleni, ze clovek by se nemel stydet za to, ze na pozadi takove udalosti se necemu zasmeje, ma z neceho radost a tak. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. prosince 2023 20:56

Kokoska ano, na připomínky tohoto jsem taky narazila. Je fakt důležité připomínat, že každý to prožívá jinak a vyrovnává se s tím jinak.

Na mně to nejvíc doléhá v noci, jak vstávám kvůli kojení a nemám u toho co dělat. Jsem ráda, za každou chvíli během dne, kdy na to nemusím myslet.

Online Kokoska
34174 příspěvků moje polička 23. prosince 2023 21:08

Evaeva ono je to bohuzel porad tak nejak na pozadi v hlave, i manzel rikal, ze na to nejak porad mysli.