stes Ach jo. Aspoň si je ještě trochu podobná.
VIP zjevy
continuity já myslím u u MR jsou to prostě nepovedený a přehnaný platiky,no
Kan ja bych rekla zase trochu podobna, protoze jeden cas nebyla pres botox k poznani :(
Kloubouk dolů za energii a vůbec, ale opravdu bych takhle v 60ti vypadat nechtěla - hrozný žvásty totoJoan Collins
stes tvl 90
jako ten clanek je strasnej, ale odkaz na dovolenou u more, to cumim teda. u nas v rodine se 90 nikdo ani nedozil
Partyšová bude hrát Popelku
https://www.super.cz/clanek/celebrity-prekvapiva-herecka-vyzva-pro-gabinu-partysovou-bude-z-ni-nova-popelka-1500356
Jako já vím, že je to ode mne nekorektní a v současnosti out. Ale mi to prostě přijde postavený na hlavu, aby padesátiletá hrála náctiletou. Pokud to nebude nějaká Popelka po 20 letech manžeství třeba. To bude stejně přenádherně překrásný jako Bílá s Basikovou /a že tu mám hodně ráda a odpustím ji skoro všechno/ ve 40 jako Johanky z Arku ![]()
notna jojo, tomu jsem se taky nekorektně podivovala
notnapopravdě v divadle mi tohle vůbec nevadí. Radši starší hrecka, co to zaspiva nez věkem odpovídající, která roli bude zvládat s vypětím všech sil.
Nevadila mi ani Johanka, nakonec Dočolomanský hral Jánošíka ještě v 60 letech.
continuity Ale podle mě je i možnost mladá, která umí zpívat. Ale chápu, že to někomu nevadí. By se to tak nědělalo, kdyby na to lidi nechodili. Třeba u té Johanky jsem si říkala, co píšeš a šla na ni. Možná to bylo tím, že místo mojí oblíbené hrála Bílá, ale bylo to fakt utrpení. Panna orleánská ![]()
Třeba jsem viděla Babičku s Jiřím Pechou v roli babičky. Skvělé to bylo! Vůbec mě to nerušilo. A to jsem jsem měla velké obavy, babička s plnovousem.
notna já viděla Johanku z Arku s Martinou Čechovou, hrala a zpívala moc hezky. Pak ještě jednou s Lucií Bílou a ta se mi nelíbila, jak hrozně přehrávala a pitvořila se.
notnapopravdě v divadle mi tohle vůbec nevadí. Radši starší hrecka, co to zaspiva nez věkem odpovídající, která roli bude zvládat s vypětím všech sil.
Nevadila mi ani Johanka, nakonec Dočolomanský hral Jánošíka ještě v 60 letech.
Tak tak. A co teprve opera! Tam taky nikomu nevadí, že Čo Čo San bylo šestnáct před padesáti lety a ráno strhla váhu ![]()
barbucha opera asi jak kde, nastesti uz je dost skvelych zpevaku a zpevacek kteri jsou i herecky nadani a telesnou konstituci se hodi na roli.
To máš pravdu, napadlo mě to hned, že dneska už se časy trochu změnily... já teda pamatuju z mládí ještě fakt hrozný případy (ale aspoň jim to zpívalo)
Teď už je to jinak. I když já u operní divy ani nevyžaduju velký herecký nadání, mně k tomu sedí taková ta prvoplánová teatrálnost: stojí a zpívá, a při "hle!" udělá mocné gesto rukou, a tak podobně...
Osobně bych řekla, že je to hlavně věc dnešních režisérů, že dolujou z nebohých zpěváků i poslední záchvěvy citu
Ne nadarmo opery angažujou i zvučný jména režisérů filmovejch, a ti samozřejmě trvají i na fyzický podobě...
Čímž s tebou souhlasím ![]()
barbucha Mně dost vadila Pecková s parukou v Carmen. Pak ji sundala a přesto, že moc cikánek na ježka v Seville asi nebylo, přišlo mi to přirozenější i přes tu nepodobnost s postavou.
Já vzpomínám,když jsem jako dítě viděla Prodanou nevěstu. Mařena snad byla čerstvá důchodkyně.
notna Pecha musel být skvělej, ale úžasná Babička byl Miloň Čepelka v Českém nebi.
Kordula řádně šlape Agátě na paty.

Tak Betty Ta pusa! To ji líčil někdo, kdo se jí chtěl pomstít?
Tak Betty skoro jak pani Motyka... pusa, líčení...
a proč držej tu dělohu? že by...?
Sweet Potato mně se zdá, že je takhle nalíčená často, to bude vlastní práce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje