Chodí zmalovaná strašně. V 18 snad člověk ještě nepotřebuje tolik... za pět let je z ní tímhle tempem vyžilý strašidlo.
VIP zjevy
notna a přitom jsem si jistá, že je tu spousta mladých, neokoukaných a nadaných zpěvaček/hereček, co by tu roli vyfiklo s přehledem, ale holt nemají to profláklé jméno. Tipla bych si, že tahle muzikálová partička je taková generační mafie, kdy si dávají navzájem role, jinak by po nich pes neštěkl.
K tem zmalovanejm...Včera jsem viděla obrázek,kde vedle sebe stojí Balzerová a Vondráčková. Nejde to sem dát, myslím že to bylo v Plesku. EB decentní a prostě krásná, HV jak velikonoční vejce,prisernej mejkap....
Tipla bych si, že tahle muzikálová partička je taková generační mafie, kdy si dávají navzájem role, jinak by po nich pes neštěkl.
Muzikály tady už dávno jedou jen proto, aby ty partičky mohly platit složenky, nic jinýho v tom neni, natož snad nějaký umění.
barbucha Tohle je hlavně problém Prahy, muzikálová scéna chrlí jednu příšernost za druhou, ideálně slátanina poskládaná z písniček Elánu, Žbirky, Matušky, Atd. Nejdůležitější je, aby tam bylo dost zvučných jmen na plakátě. Vůbec se neřeší, jestli dotyčný umí zpívat, či jak se na danou roli hodí, hlavně, že je vidět. V menších oblastních divadlech občas ještě na dobrý muzikál člověk natrefí ;-) No jo, kde jsou ty časy, kdy se hrál Jesus Christ Superstár ve Spirále a já se jako 13 letá zamilovala do Dana Bárty![]()
barbucha ale mají,pro mě nepochopitelně, teda furt odbyt,no
stes Tak když na tu sr@čku jedou do Prahy některý báby i 3x. Např. Děti ráje...od nás jezdil bus každý víkend a vždycky plný, já bych to normálně trestala, jako nabádání k nevkusu, nebo ničení vnímání.
A opravdu není v současné době muzikál který by stál zato?
barbucha ale mají,pro mě nepochopitelně, teda furt odbyt,no
Tak párkrát naplníš dva tři autobusy a možná i čtyři, když ty vstupenky zaplatí JZD... a máš vystaráno, no ni?
Se podívej, na co lidi čuměj v televizi. A co čtou (pokud vůbec). Babišův nebo Pitomiův volič ti na Její pastorkyňu nepůjde, ten potřebuje kultůru jak řemen ![]()
Tak Betty jo, v Brně![]()
stes Tak když na tu sr@čku jedou do Prahy některý báby i 3x. Např. Děti ráje...od nás jezdil bus každý víkend a vždycky plný, já bych to normálně trestala, jako nabádání k nevkusu, nebo ničení vnímání.
bože, to jsem si myslela, že dávno skončilo, tyhle výjezdy za kultůrou
Tak to by mě zajímalo. Od derniery Balady pro banditu v Huse o ničem nevím ![]()
notnaMuzikály dávají pokud vím u bývalých Mrštíků, tedy Městský divadlo Brno na Lidické. A prý to nejsou takové srágory jak v Praze. Ale nevím, obecně muzikály nemusím.
Řvousenka jj ja do mdb chodim rada, vetsina je fajn, sragory vyjimecne
barbucha na Pastorkyňu jako operu bych nesla taky, z Janacka ja mam tiky ![]()
Řvousenka viktorka_od splavu Aha, tak v městském se mi líbilo naposledy west síde story a to bylo snad ještě v devadesatkach. Jako je to tam o fous lepší než treba deti ráje, ale žádná sláva. Myslím akorát par dětských bylo povedenych.
Tak Betty Před lety Malováno na skle na Fidlovačce, to bylo moc krásný. Teď vubec nevim.
andulka01 Malované na skle jsem viděla minimálně 5x, to bylo úžasné představení! Půjdu najít CD.
Já tedy teď třídila CD a našla Zvonokosy. Ach. A Kozderková... Já ty nové muzikály úplně nemusim.
A teď o vánocích dávaly nové
West side Story a to se přiznám že jsem ani nedokoukala. A to ten původní miluju
rysamona taky jsem to vypnula, ja ty remaky obecne moc nemusim.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje