Karja jojo, čím kdo zachází, tím také schází aneb karma zdarma
VIP zjevy
stes Tak zrovinka ty šatky jsem jí v duchu chválila. Njn, není člověk ten, aby se zavděčil lidem všem. No a 68 neumí stát rovně a s nožičkama u sebe. A to já zas ráda zkritizuju. :D
Šiš se dovzdělej. Vyhrála supersár, je to zpěvačka romkého původu, sousedka Bendiga,donedávna. No a nejlepší nakonec a to se ti bude líbit, není jediná která má dítě s nějakým cizincem. :D Hele já ji potkala na tváří v tvář a je strašně příjemná a milá, to bych přála každé jedné tady, tu povahu, né ji potkat. Hahá.
Superstár nesleduju a vip sociální sítě taky ne natolik, abych věděla všecko. Natož kde bydlí Bendig. Jen jsem kdysi zaznamenala toho tatara
(a to myslím doslova, přece je z takový nějaký země?) a taky to, jak pojmenovala to nebohý dítě. Jinak jestli je milá a příjemná je mi srdečně jedno, já s ní na kafe chodit nebudu, anžto mě její kojení ani pravidelná stolička příliš nezajímají.
(leč oceňuju sofistikovanej šťouchanec, to zas jo
)
barbucha Dík, jsem snídala vtipnou. :D
Raduza no kdyz sem nekdo da fotku bez popisku, tak skoro nikdy nevim, kdo to je. A kdyz se to pak dovim, stejne to zas vzapeti zapomenu. Co mel kdo na tom kterym plese na sobe nebudu vedet uz zitra. Krome ty cerveny polonahy asi... bohuzel ![]()
Škoda že v té fotogalerii z plesu nejsou všechny fotky. Kdybyste totiž viděly jaké šaty měla Alena Ingrid Pecina, došly byste k názoru že zde propírané dámy mají šaty velmi zahalující a vkusné
jinak je to spolumajitelka firmy na telemedicínu, takže pro bulvár nezajímavá. Ale má ty šaty ve stories na IG
Kammila jsem se chtěla podívat a ona má soukromý účet. Tak nic
Brzobohatý

brrr to je presny ![]()
Viac foto z plesu tu
pecka ježíšmarjá! Fotka číslo 38 ![]()
pecka ok, omlouvam se Dominice Myslivcove, je velice decentne zakryta![]()

711990 to snad uz ani neni na modni policii, spis na mravnostni ![]()
711990 a že to tam drží...
Tak trochu ples příšer ![]()
ale neee, je tam i par lidí, kterým to opravdu sluší ;)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje