stes Njn, je to „hele dívej" a „heč" :D
VIP zjevy
Kan tak
Z Gregora Brzobohatýho roste slušnej divnej skřet. Taťka musí rotovat v hrobě.
No a co kauza pavlačové Žilkové... taky dobrej bizár
barbuchamě se to taky dost líbí a ještě víc by se mi líbila jiná barva.
Pinot Noir nápodobně
takový klasický příspěvek z ig.
Já si nedokážu představit, kdo na toto sdělení může čekat. Ale ona nic zajímavějšího než dítě s nějakým tatarem nemá, co? Ještě že ne s tuzemákem
Šiš se dovzdělej. Vyhrála supersár, je to zpěvačka romkého původu, sousedka Bendiga,donedávna. No a nejlepší nakonec a to se ti bude líbit, není jediná která má dítě s nějakým cizincem. :D Hele já ji potkala na tváří v tvář a je strašně příjemná a milá, to bych přála každé jedné tady, tu povahu, né ji potkat. Hahá.
barbucha takovych je tech "VIP" plno, co ma prosim te zajimavyho sama o sobe takova Lela, Agata a spousty dalsich, co plni bulvar?
barbucha ja ti nejak nevim, jednak ty dva mastny prouzky vlasu a pak to vypada jako lufa

Karja takže je zapotřebí novinářů? Nebo už lidi na sebe prasknou všechno sami.
Jen když dostanou prostor.
barbucha takovych je tech "VIP" plno, co ma prosim te zajimavyho sama o sobe takova Lela, Agata a spousty dalsich, co plni bulvar?
Nic, a to je ještě slušný. Zrovna tak, jako jejich tleskanky a obdivovatelky. Pozor, nepíšu sledující.
Mha No jako není ten bulvár co býval, chce to nějaké noční sledovačky,kdo kde s kým a proč a nic, nic nic. I na Daru to musel prásknout lékař, ty její facelifty
711990 mne to pripomina takovy ty vyztuzeny dolni kraje zaclon :)
Kan tak 68 něco dokázal, resp. ve svým oboru všechno. To bych rozhodně nesrovnávala ani nehanila.
Co mě teda překvapilo, byl ohoz slečny, madla z horní dolní.
Proč by někdo v noci sledoval, když si to ráno jen převezme i s fotkami, nerozmazanyma a zblizka:))) Stačí přidat titulek.
Karja ja to necist tady, tak ani nevim, co se deje ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje