Žena z lidu
Botky jsou hnusný a vlasy příšerný. Takhle zanedbaný nechoděj ani naše uklízečky.
VIP zjevy
euridike ja to tusila, ze to zas bude nejakej umeleckej kus. Nelibi se mi ani trochu.
barbucha ani ten kabat neni kdovi co.
Neni, a s těma šatama je to asi náhodnej výběr - ta modrá by se dala sladit mnohem líp.
Já myslím, že ty boty vypadají mnohem líp, když se v nich sedí nebo stojí, že nejsou dělané na chození.
Mha ako všetky topánky, ktoré chceš reklamovať- nie sú určené na chodenie!
Mha mě by se nelíbily ani kdyby na té noze seděly. Fakt to vypadá divně. A už vůbec se nehodí k tomu, co má na sobě. Takový pelyněk
Boty Pavlové hýr

Dokud bude Pavlové manžel schopen shánět munici pro Ukrajinu, ať za mě chodí klidně i v županu a papučích.
continuity
i když, obejít se bez obuvníka by nebylo marný, ty boty jsou ošklivý a nevhodný.
andulka01 taky myslim, že to neni povinnost mít boty na míru... taková Ivana tipuju nakupovala v Humanicu nebo nějakejch těch obchodech pro báby - Ara, Rieker apod. ... to teda nebyla žádná sláva, ale hnusný byly tak nějak podobně jak tyhle od návrháře
No jak to vypadalo ze začátku nadějně,tak se nám to nějak kazí.Škoda.Přitom potenciál by tam byl. Při inauguraci se mi Eva Pavlová líbila moc.
Ava jezis ty sou hnusny![]()
Paní Pavlová je naživo mnohem hezčí než na fotkách. Boty jsou hnusný škorně.
Řvousenka neřeším, jestli je paní Pavlová hezká, ale hnusný boty a divně seskládaný otfit. Právě že s její postavou a příjemnou tváří by mohla vypadat daleko líp.
Ava ani vsechny ty kecy kolem nezachrani to, ze ty boty jsou hnusny![]()
Ten tvar je tak archaickej, ze nemůže lichotit žádné noze, nevím, proč by nemohla mít lodičky klasického tvaru. Ten by odpovídal i formálnímu oufitu
Tedy ten Bendig je ubožák![]()
stes to jo.
Ava No, mně se ty boty normálně trochu i libej, hokej se mi teda spíš někam do Jižní či střední Ameriky:D. Není někde fotka celeho outfitu? Jinak, že se to někdy nepovede mi nevadí, ale že se to nepovede a pritom je za tím asi tolik práce...No to je takový zbytečný.
stes Taky mě to pomerne dost zklamalo, pokud je to pravdu, nechápu, co ho to napadlo takhle riskovat a poškodit si pověst. Buď je blbej nebo mu nějak ta ,,sláva,, vlezla na mozek. Asi obojí
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje