Takto to má vypadat! Ladící líčení!
(Zdroj: Expres)

Takto to má vypadat! Ladící líčení!
(Zdroj: Expres)

To je teda maska
Dobrá Nastěnka... chudák má holt blíž k Rusku než do Evropy (no, není sama).
Sweet Potato to je gumovej ksicht,teda pardon no
Na tom plese toho ale bylo mnohem vic, malem sem se pocurala smichy, podelim se! A to vybiram je nejvetsi bizar. Napriklad pro cudnou Lelu si musite kliknout do clanku![]()

711990 Ta červená (Myslivcová?), to je ještě hodně lichotivá fotka. Přemýšlím, co ty lidi vede k tomu, aby na sebe něco takového oblíkli (šaty budiž, ale ta postava do nich...).
Sweet Potato Mně přijde, že některé jedince má bulvár rád nebo si k nim nedovolí. K téhle jsou vždycky hrozně slušní, pak je pár manželek, o kterých se vždy píše "krásná manželka" a jsou to prostě takový normální ženský jako co o sebe dbaj. určitě si vzpomenu ještě na někoho.
brrr je, ale neodolala jsem tyhle fotce s manzelem v saku se trpytkama. Vypada tam jak cunik, s tou naspulenou pusou a tou bradkou nebo co to je.
Karja Jo, tak to je, kdysi jsem na téma "jak pracuje bulvár" viděla dost zajímavý rozhovor s Pavlem Novotným.
711990 Ale snaží se v obličeji ladit s jejími šaty.
brrr a taky s jejimi nafouklymi nadry. Je taky takovej kulatouckej![]()
Ježíši ta holka na poslední fotce, nová partnerka Jiřího Hány, je moje kamarádka! Ne teda nijak blízká, naposledy jsme se viděly na podzim, tak jako jsem celkem překvapená ![]()
Pro lepší představu Dominika

Tak Betty hele, to ani nemuselo být ![]()
Tak BettyDěkuju, už rozumím! ![]()
dzizisketa to je vtipny![]()
Tak Betty jak pěkně ladí s tím totálním výprodejem
Tak BettyV tom článku na Expresu je Dominika ohodnocena známkou 1- !!!
Já nechápu, proč jde tolik dám na ples v béžové. To je taková nijaka barva a často jim ani nesluší typově.
...no, ona nude, když někomu sedne, je velmi elegantní, sofistikovaná. A ty "dámy" by rády byly elegantní a sofistikované, jenže ten vkus a cit pro módu a estetično byl rozdáván poskrovnu...![]()
Tak Betty názorně predvedene úsloví měla kozy do pasu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.