711990 odmávnu i tuhle![]()
VIP zjevy
stes To nemůžeš, má bussines a VŠ vzdělání! ![]()
Kan no jo, to je, co se týče vkusu, rozhodující
taková Lela Vémola např.
stes Nahodou me Lela posledni dobou prekvapuje, chodi furt v rolaku.
Kan par slaboduchu s VS uz jsem v zivote potkala. A naopak uzasny lidi bez skol.
Vari já bych se ještě neradovala, začne jaro, léto ...
Kokoska no vždyť právě, to není žádnej velkej objev, to asi každej.
Copak VŠ, peníze, děti, postavení, rovná se vkus?
Vari a nedala se zase nějak vyspravit, tak než se to zahojí?
Kokoska no vždyť právě, to není žádnej velkej objev, to asi každej.
Copak VŠ, peníze, děti, postavení, rovná se vkus?
já bych to spis chápala tak, že má prostředky, určitě už leckde byla a tak. Takže by věděla, co se hodí, případně si mohla zaplatit stylistu a mohla si koupit něco příčetnýho. Nedávala bych to jako opak chudý se základkou.
andulka01 To si nemyslim, hrudnik i ted obcas odhali, ale dost casto ma ten rolak.
Škoda že v té fotogalerii z plesu nejsou všechny fotky. Kdybyste totiž viděly jaké šaty měla Alena Ingrid Pecina, došly byste k názoru že zde propírané dámy mají šaty velmi zahalující a vkusné
jinak je to spolumajitelka firmy na telemedicínu, takže pro bulvár nezajímavá. Ale má ty šaty ve stories na IG
Chcem vedieť, čo je to telemedicína, alebo radšej nechcem vedieť?
slniecko ta je v pohodě
můj názor je, že je to profesně fakt chytrá ženská a super máma. Akorát teda aby vesmír zůstal v rovnováze, tak totální absence vkusu no. Ta fotka je ještě lichotivá, protože je z boku a neodhaluje široký rozparek vpředu až do...tam![]()
Kammila už som si to vygúglila, odľahlo mi...
Tabea No asi tak. Holky ze svatební agentury vždycky říkají, že na svatbě je jedna oblečená celá v bílém, jedna strašně uhastrošená a jedna oblečená jako ku×va.
Vari a nedala se zase nějak vyspravit, tak než se to zahojí?
Možná Karlos vyžaduje nové praktiky pro okořenění manželského vztahu?
Kam proboha chodi Pavlova na ty priserny boty? Vypada jak kdyz se zapomnela prezout z backor. Cele je to takove divne, neelegantni, vcetne ucesu-neucesu.

Kokoska no ty odrosty ![]()
pochopím, že nemá každý den nafoukané vlasy, ale tohle vypadá minimálně na tři měsíce bez barvy
Ty boty jsou jak z divadelního fundusu
Filcový bačkorky na nerezovým podpatku.
Noty jsou děsný, kabát asi měla nechat zapnutej a pro účes mám pochopení, můj tak vypadá hodinu po vyfoukání, ale ty odrosty jsou fakt hodně znatelný (i pro to bych měla pochopení, ale ne v jejím postavení).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje