Zuzuli kamarádce kvůli rakovině braly obě prsa, ale zároveň ji hned dělali nové. Nechtěla být bez prsou a podstupovat pak za čas další operaci. Že jde o umělá nejde poznat.
VIP zjevy
Tie boty....pravé slovenské espadrilles!!! ollé!!!

Zuzuli kamaradce udelali rovnou odstraneni a silikonovou vypln. Rika, ze by na to dobrovolne nesla. Ale mozna jde o psychiku. Kdyz moc chces nova prsa, tak ty problemy preklenes lip, nez kdyz to musis absolvovat kvuli nemoci.
Kokoska musim bud silikon a nebo se dela rekonstrukce pomoci kusu kuze a zbytku tkani z bricha. Coz je mnohem vetsi zasah a to bricho se pry hur hoji. Mam pribuznou, co na to sla. Oproti tomu je implantat jednoducha operace s rychlou rekonvalescenci. Jen odsat tuk a pouzit ho, nejde, kdyz mi na hrudniku nic nezbylo.
Malvin Lamicka vim, ze nekde to delaji najednou, treba v Brne to je behem jedne operace, ale tam, kde jsem se lecila ja, to berou postupne. A rekonstrukci doporucuji nejdriv dva roky po prvni operaci. Ja jsem ted ve fazi, kdy se bez epitez citim fakt nesva. Hodne se mi ulevilo, ze uz to na me neni vubec poznat, nevypadam jako pacient. Ale pod tou silikonovou vycpavkou v podprsence se mi ted v lete dela dost osklivy ekzem, takze to neni uplne dlouhodobe reseni. Ja fakt hodne chapu, ze na ty jakekoliv upravy nekdo jde jen proto, aby se citil lip. Mam to stejne.
@evaeva jo, presne. Ja v puberte nutne potrebovala zmensit nos, rozhodne zvetsit prsa, liposukce boku a zadku... Ted bych na to nesla ani za nic
i kdyz teda jednu povedenou plastiku nosu znam a dotycna vazne prokoukla.
Zuzuli jasne, kazdy to muze mit jinak. Vsak se jeste muzes rozhodnout, jestli to podstpoupit, jestli soucasny stav je pro tebe unosny. Nebo jde o cas? Ta moje kamaradka tim vzhledem dost trpela, taky ji bylo protivne noseni specialni podprsenky, ale taky je to o pocitech kazdeho. Hlavne ti moc preju, at jsi v poradku!
Ja plne respektuji, ze nekdo na ty operace chodi. Sama vim, jak moc je psychika spojena s tim, jak se clovek fyzicky citi. At uz zdravotne a nebo esteticky. Ale priznavam, ze tim, jak ja mam za sebou par operaci kvuli zdravi, tak vlastne obdivuju odvahu nechat do sebe rezat "jen tak".
No právě. Já mám prsa odjakživa ne příliš pohledný a po x kojeních dost příšerný, velký a visací
ale už dávno jsem se rozhodla, že tady estetika půjde stranou, žádný řezání "jen tak" nebude.
Slušná podprsenka to jistí, a kdyby s tím snad měl mít někdo problém (jako že nikdo neměl
), nechť si najde jiný, lepší! ![]()
Chlapi stejně uvažujou nějak jinak... moje kamarádka, majitelka skutečně obřích prsou aktuálně někde v oblasti pupku, uvažovala svýho času o zákroku a sdělila to manželovi. Reagoval radostně: necháš si je zvětšit, že jo! ![]()
Zuzuli ty epitézy jsou asi spíš řešení pro nějaké výjimečné situace. Musí to být docela nepříjemné mít je na sobě pořád. To asi fakt nejde nosit celý život. Ale samozřejmě chápu, že bez nich se taky necítíš. Není to lehké rozhodování.
Zuzuli kamarádka si tu operaci musela zaplatit. Na nová prsa od pojišťovny by právě musela čekat min. snad 18 měsíců. Byla z toho nešťastná, že snad pojišťovny čekají, kdo přežije, aby to neplatily hned. Tak si to zaplatila, aby si i ušetřila tu další operaci. Ale hlavně, aby stále vypadala jako žena. Hodně jí to pomohlo psychicky, že během léčby se nezměnila.
barbucha prosím tě a kam chodíš na podprsenky? Já mám i z těch "nejslušnějších" už odpoledne rýhy v ramenou
Samantha M&S, jestli můžu prozradit... já od nich mám taky pěkný, nemaj jen babský modely!
na moje "přednosti" funguje Triumph Minimizer
Klicni nebo kterou ze to kost mezi ramenem a krkem mam od raminek od popdprsenky zdeformovanou taky, i jako majitelka zcela prumerneho poprsi. Holt efekt staleho tlaku, no...
ja tomu prd rozumim, protoze mam velikost spise podprumernou, ale nemela by ta podprsenka drzet obvodem a neviset za ramena?
viktorka_od splavu to jo, v ideálním případě. Zatím jsem nenašla podprsenku, která by to uměla, i když obvod mám správný, ale prsa o cca 10 cm výš mi žádná jen tak nezvedne ![]()
Tak správný obvod je důležitý a ramenům odlehčí, ale třeba při velikosti K tu celou váhu v pohybu rozhodně sám nezvládne...a předpokládám ani u velikostí o pár čísel menších.
tarra Velikost K? To vážně existuje? ![]()
whiskas za mě bohužel, mám F s velmi malým obvodem a těžkými prsy a je to boj. Ale jak píší holky výše, dobrovolně do operace nejdu, i když ty prsa po dvou kojení mám bez podprsenky hodně povolená.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje