VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 19:01
Reakce na Kan:

barbucha Ta kytka je hrozná! Naprosto neprofesionálně uvázaná.

​Spíš jako na pohřeb... a velmi příhodně taky řádně zavadlá

Offline notna
9142 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 19:04
Reakce na Sweet Potato:

notna Počty lajků jsou už nějaký čas tajné. A tohle bylo "storýčko", tam se komentáře nezobrazují.

​To si pocty laiků schoval, aby mu asi ostatní nezáviděli ta vysoká čísla

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 19:06

Sweet Potato 

Chlapi by se měli fotit zásadně jen oblečený. A pokud se nedokážou netvářit jak debil, tak s pytlem přes hlavu.

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 19:07

barbucha Viď. Ať by byli sebehezčí.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 19:09

barbucha Teď jsem viděla olympiádu, kterou vysílá iránská televize, atletky jsou za černým obdélníkem, to by bylo řešení! :D

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 19:12

Sweet Potato 

Hele holky u nás si na denní místnosti vyvěsily kalendář právě s nahejma (no, dejme tomu  polonahejma) chlapama... a na to se nedá koukat. Připadám si vždycky jako Američanka, vysloveně offended!

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 19:13
Reakce na Kan:

barbucha Teď jsem viděla olympiádu, kterou vysílá iránská televize, atletky jsou za černým obdélníkem, to by bylo řešení! :D

​Íránská televize by mohla vysílat jen černou obrazovku, aby nepohoršovala vůbec nikoho...

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 07:35
Reakce na Kan:

barbucha Ta kytka je hrozná! Naprosto neprofesionálně uvázaná.

​myslím,že kytka je na tom celém to posledni

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 09:10

Miss Alabama probehla medii u pred casem.

Skandál kolem Miss Alabama. Co se ztratilo mezi řádky

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 10:02

Lamicka já bych se vsadila, že to proběhlo i tady, ale není nad to, moc si vyhejtit tlustýho člověka, že

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 10:07

Lamicka kéž by existoval zdravý rozum a zlatý střed,co se tedy aspoň postav na těhle priblblych soutezi týká. Za mě je to v jednom pytli s aukcemi dobytka. Nemyšleno sprostě prosím.

Offline Fiction
1626 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 11:59
Reakce na Ounz:

Lamicka já bych se vsadila, že to proběhlo i tady, ale není nad to, moc si vyhejtit tlustýho člověka, že

​Na druhou stranu pojďme odlišit hejtění tlustýho člověka a vítězství morbidně obézní osoby v soutěži krásy /ale nic o té soutěži nevím, tak se třeba pletu/

Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 12:15

Fiction v odkazovanem clanku je vysvetleno, ze se nejednalo o soutez krasy. i kdyz teda nejsem uplne presvedcena, ze morbidne obezni clovek muze mit krasnou dusi. spis nemocnou.

Offline Janulik03
19826 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 12:19

Fiction v odkazovanem clanku je vysvetleno, ze se nejednalo o soutez krasy. i kdyz teda nejsem uplne presvedcena, ze morbidne obezni clovek muze mit krasnou dusi. spis nemocnou.

. i kdyz teda nejsem uplne presvedcena, ze morbidne obezni clovek muze mit krasnou dusi. spis nemocnou.

​Teda toto som akože nečítala

Offline continuity
41791 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 12:27

FictionOno to nebyla úplně soutěž krásy.

Ale stejně: mě přijde přístup k morbidně obézním takový odezdi ke zdi. Buď je spolecnost hejtuje nebo totálně brání, že mají být právo být jací jsou a úplně se z toho vytrácí jakákoliv racionální diskuze. Ve výsledku jsou to lidi, co především potřebuji pomoct. 

Já mám takovou matku (teda ne až takovou, ale nemá k tomu zas tak daleko) a není to jednoduché, v žádným případě bych netvrdila, že není plnohodnotny člověk, ale ta závislost na jídle tam je. Můžeme se 100x bavit jak je spokojená, ale dobíhá ji ta váha strašně. Ale nějaké řešení jako rodina těžko nebidneme, protože se okamžitě uráží. Potřebovala bych, aby zakročili lékaři, ale když sama nechce... 

Ani nevím, co jsem tím chtěla říct. No asi to,že si rozhodně nemyslím, že z pohledu společnosti je dobré to nějak normalizovat, protože je to prostě celé strašně špatně. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 12:50

continuity Oni jí to lékaři řeknou, ale už bude pozdě. Můj táta nebyl kdovíjak tlustej, ale něco navíc měl, při 190 cm výšky byl chlap jak hora a když se mu rakovina vrátila, tak mu profesor řekl, že kdyby měl míň kg, tak má polovinu problémů a ta druhá půlka se dá řešit. Teď je táta menší jak já a z nevolností/nechutenství je kost a kůže. 

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 12:56

continuity jenže to neni ode zdi ke zdi, tak to vidíš ty. Že je obezita nemoc, kterou je potřeba léčit vidí a uznává rozumná většina, že ale rada 'miň jez a víc se hýbej' je v tomlhe případě k prdu, vidí asi už míň lidi. Stále ale bohužel platí, že výsměch tlustým je společensky uznaná kratochvíle (tloušťka je přece šoatná, tak se nemá co bráníit), a část lidí rozporuje právě tohle, ten výsměch, kterej je ke všemu kontraproduktivní, netvrdí, že ať jsou obezní jak chcou, že to je v pořádku, to jsou ojedinělý extrémy

48923 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 12:58

Janulik03 Takže myslíš že když si člověk dokáže takhle strašně ubližovat je normálka psychicky v pohodě a super? Já si to prostě nemyslím. continuity to samozřejmě neznamená že by nebyla plnohodnotný člověk. akorát že spíš potřebuje pomoct než pochválit.

Offline continuity
41791 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 13:16

viktorka_od splavu nejsme ve sporu. 

Ounz ja si myslím, že hejtovani morbidně obézních žádná společensky akceptována kratochvíle není (sociální sítě a diskuze na idnes bych úplně nebrala jako meritko toho, co je akceptované společnosti). Co ale vidím furt, že tito lidí mají tendenci jakoukoliv poznámku vyhodnotit jako útok na svoji osobu. 

Osobně bych se na to vykašlala, jsou nakonec dospělí, a je vlastně pohodlnější to nevidět než se snažit o nějakou změnu a ještě být neustále obviňovan z toho, že je člověk nechápavý a netolerantní. Akorat nemoct se v 60 letech sám zvednout ze země a v 70 byt zralý na totalku obou kolen, kterou už žádný příčetný lékař neudělá, je prostě zoufalý. 

Prostě trvám na tom, že těmto lidem se musí adekvátně pomoct a to pomoc není v tom: hleďte I takovy člověk může být miss.

Disclaimer: bavíme se tady o morbidní obezitě, ne o situaci, kdy žena po dětech nebo po přechodu nabere 10kg. 

48923 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 13:25

continuity ja se obavam ze lide kteri maji 150+ uz ve 20 letech se 70 nedoziji, spis ani te 60

a jestli se toho chyta nekdo, kdo je trochu pri tele, tak nema problem s vahou ale...