VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline stes
8882 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 17:23

continuity to je divný,tohle je pro mne normální strava, já teda ráda chleba a sladký...že tě to tak rozhodlo. Já se v dietách nevyznám, naštěstí nebyla zatím třeba a ty dvě tři,co bych ráda zhubla,tam by stačilo nežrat sladky. Par dni vydržím. Což není mnoho. Ale největší problém je vino a přes léto pivo. Na kole nebo po tenisu si prostě Rájec nedám.

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 17:27

Kan to je vtipný...No něco mi tam do dokonalosti nesedi

Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 18:40

stes spousta lidí se nemá ráda (to bez ohledu na dietu, jen aby bylo jasno)

Offline Vari
2164 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 19:22

continuity Ja mam stejnou zkusenost, kdysi jsem hodne omezila sacharidy a byl to slusnej mazec, psychika sla uplne do haje. Nastesti mi to taky rychle doslo a chvilku na to se vsechno vratilo zase do normalu.

Offline continuity
41791 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 19:30

stes Vari já nejím moc sacharidů, třeba pečivo mám tak 1-2x týdně. a už vůbec nemusím jakékoliv pšeničné přílohy typu knedlíky, halušky, těstoviny, pizze. 

Mám ráda sladké chutě, ale než bábovku, dám si radši nějaký ochucený tvaroh nebo třeba panacottu a když už hubnu, tak tohle omezuji jako první. 

I běžné mám třeba denně 120 g sacharidu, takže když omezím ještě tu rýži a brambory v rámci nejaké dělené stravy, ketoza je tu hned. Ale s temi tabulkami už uhlidam, že se mi to nestane. 

Offline Zuzuli
3616 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 19:32

Ja pridam takovou historku o tom, jak lekari resi vahu...

Pri chemoterapii a pridruzene medikaci jsem pribrala skoro dvacet kilo behem necelych dvou mesicu, prehoupla jsem se pres hranici obezity podle bmi. Mela jsem necelych 90 kilo. A po operaci, kdy mi brali vsechny uzliny z praveho podpazdi, mi zacala bolestive otekat prava ruka. Je to nejbeznejsi trvaly nasledek te operace. Z onkologie me proto poslali na lymfologii, ze to budeme resit, jak mi ulevit. To bylo necely pul rok po posledni chemosce a jen par tydnu po ozarovani. Jeste jsem byla dost rozbita.

Na lymfologii sedela za stolem obezni lekarka, o dost vetsi jak tehdy ja. A ta mi sdelila, ze se nemam divit, ze otekam, kdyz jsem tlusta. A at si rozhodne nemyslim, ze si budu chodit na lymfodrenaze a myslet si, ze to za me vyresi. Ze chodim behat a na jogu? Jen tohle? To se nemam divit, ze nemam jeste plnou hybost prave ruky (to se vratilo do normalu az ted, rok a pul po konci lecby, i pres denni cviceni a rehabilitace to proste chtelo cas, to plosne zjizveni po ozarovani hrudniku tam proste bylo). A co jako jim, kdyz vazim tolik. Ja dneska jedla testoviny s dcerou? K veceri polevku vyvar se zeleninou? No to se nemuzu divit, ze jsem tlusta, kdyz jim testoviny a detsky jidla. Mam si dat k veceri treba nizkotucny syr a ryzovy chlebicek

Jsem dotud odchazela s opravdu wtf pocitem. Ale dobre to dopadlo, to oddeleni kratce na to zrusili, ja od te doby chodim jinam, kde mi fakt pomahaji a vaha je nezajima. Ruku mam uz plne rozcvicenou na puvodni hybnost a vetsinu kil jsem uz stihla zhubnout, i kdyz jim testoviny a ryzovy chlebicek nepozru

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 19:35

Co si o dietě kojici matky s tehotenskou cukrovkou tři dny po porodu mysleli u apolinare už jsem sem někam dávala

To byla celá snídaně

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 19:36

Zuzuli na ryzovym chlebíčku neni nic lepšího, než na chlebu. Paní doktorka se teda chovala nehezky, to je mi lito, zes tim musela projit

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 19:38

Zuzuli to je zoufalý 

Offline Tabea
7668 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 19:38
Offline Černá kočka
1726 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 19:43

Potrefenáhusa To zelene je co? Vypada to jak okurkovy salat .

Offline Jos
příspěvků moje polička 02. srpna 2024 19:43

Potrefenáhusa nemela jsem tehotenskou cukrovku a snidane vypadala podobne. Mozna i hur. Rekneme ze jsem se najedla az doma.

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 19:44

Černá kočka Jj, okurkovy salát 

Offline Zuzuli
3616 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 19:47

Ounz ja si prave rikala, ze snad kazdy, co o jidle aspon neco vi, by tohle nevypustil. Prislo mi, ze pani doktorka bude takova ta vecna dietarka s jojo efektem. Ale zase na ni rada vzpominam, protoze jeste ten den jsem si stahla kaloricke tabulky, ze ji ukazu, jake vyklada nesmysly, a motivovana tim jsem dala do leta pryc prvnich deset kilo. I se zmrzlinou a narozeninovymi dorty. Takze ma muj vdek, jen o tom nevi

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 19:53

viktorka_od splavu jasně...je mi jich lito

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 19:55
Offline continuity
41791 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 20:03

Zuzuli to takto segre neuroložka vyložila, že co se diví, že ji bolí záda, když má nadváhu - mladší dítě mělo asi rok. Že si má zacvičit a jít na procházku. 

No takže si zacvičila a do nemocnice ji vezla sanitka s vyhrezlou plotýnkou. 

Jinak já bych tě lékařce asi na dotaz na jídelníček asi odpověděla, že poslední rok kortikoidy a cisplatinu něco co jsi měla. To je neuvěřitelné a přitom ty léky, co se po nich přibývá jsou strašná morda a když na to člověka lékař neupozorní, je to hned.

Já jsem nabrala za půl roka asi šest kilo po antidepresivech aniz bych nějak zásadně změnila jídelníček a jak jsem byla taková hezky psychicky vyladěná, tak mě to vůbec nenapadlo. Až jsem na jaře zjistila, že se nevejdu do půlky šatníku. No dodnes jsem to úplně nesundala. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 02. srpna 2024 20:05

Zuzuli vis co, na exoty narazis vsude. Ja pribrala pres 30 kilo v tehotenstvi a dost jsem shodila, v podstate vsechno.
 Konkretne na posledni pracovni prohlidce udala momentalnich 65kg a dostala jsem prednasku, ze to je o 7 kilo vic nez pred 6lety (kdy jsem mela nejmin v zivote) a uz to je problem. A jak jsem mohla takhle pribrat.
 Doktorka byla odhadem tesne po skole a vazila maximalne padesat. Ale rekla jsem si, ze treba jednou taky uvidi

Offline continuity
41791 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 20:11

Jos

já moc nesnídám, takže snídaně mě tolik netrapila, blbý bylo,že oběd servírovali na chodbě a než jsem to dítě přebalila, nakojila a uspala, tak to kolikrát stihli i odnést. 

Ale asi se to lepší, když teď dcera ležela na ty neurologii,tak to jídlo vůbec nezvládala sníst. Což byl zas jiný extrém, že ji sestry ty jogurty, tvarohy a sýry po třech dnech v šuplíku radši nevyházely. 

Offline monis
1607 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 20:16

Jos bože můj, já mám oproti předtěhotenské váze před 6ti lety + 3-4 kg ale na cm stejně, zajímalo by mě, jak by si to paní doktorka přebrala...