VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Karja
43819 příspěvků moje polička 30. července 2024 15:35

viktorka_od splavu Zeptám se jich, dokud se se mnou bavěj:-D. Minule jim říkám "hele kluci, nepřijde Vám zvláštní, že máte oba dva mobily a já jako nemám vaše telefonní čísla?". Tak mi je hned horlivě dávali, to mě tak rozesmálo, když jsem si je ukládala, najednou mi přišli hrozně velký;-)

Online viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 30. července 2024 15:45
Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 30. července 2024 15:49

viktorka_od splavu IG, TicToc, Discord

Domlouvají se přes WA a Messengera. A přes SZ na IG

Offline Kammila
745 příspěvků moje polička 30. července 2024 18:26
Reakce na Beranka:

Obecně mi přijde, že dokud ona nebo Eva Pavlová nebudou chodit přesně strojeně, jak předepisuje "módní peklo", tak se tu budou objevovat (občas fakt úplně zbytečný a přísný) kritiky. naštěstí v porovnání s počtem obyvatel nemusí celá republika chodit skoro až jednotně ustrojená, jinak běžné osoby schytají bídu.

​outfit p.Fialové se mi nelíbí, ale tohle je jinak tak přesné! Ovšem rozhodně raději demode Fialová s Fialou než volnočasová Islanďanka s manželem v obleku. Takovou zásadní nesladěnost v páru u této příležitosti považuji za absolutní absenci vkusu a citu pro oblečení, bije to do očí. Pokud by byli oba volnočasově, bylo by to dle mě naprosto OK. 

Offline Peetra1
284 příspěvků moje polička 30. července 2024 23:35

viktorka_od splavu dcera 16 let, vzkazy pres IG- v tom jede ve velkym a pak Snapchat a Tiktok

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 31. července 2024 09:02

viktorka_od splavu WA, IG a Snapchat

Sweet Potato SZ na IG asi jedou dost. Mluvila jsem ted se znamou, co zije v Asii a rikala, ze cela rodina komunikuje hlavne pres IG

Mne uplne toci to dcery vypisovani. S kamoskama se domlouvaji hodiny na vsech komunikacnich kanalech, misto, aby si to rekly druhy den ve skole. Kdyz se konecne domluvi, tak se stejne sejdou druhy den ve skole a vse je jinak. Nebo si hodinu pisou a ne, nemuzou si zavolat a rict si to behem 2 minut.

Offline Garfie
28022 příspěvků moje polička 31. července 2024 09:20

Ty IG vzkazy mě dost rozčilují, moc to neotvírám a vždycky to přehlédnu. A všichni pod 30 posílají vzkazy hlavně tam. 

Jinak v Asii nejvíc frčí Line, dlouho jsem odolávala, ale nakonec jsem si ho musela taky nainstalovat, je tam velká část mých skupin, kde potřebuju být. :-/

Offline Pinot Noir
29392 příspěvků moje polička 31. července 2024 09:24

A co je špatného na těch IG zprávách? Proč ty facepalmy? Používám to taky.

48923 příspěvků moje polička 31. července 2024 09:32

Garfie aa super, to jsem neznala!

Sweet Potato Lamicka diky!Pinot Noir ja myslim ze pokud na to nekdo neni zvykly tak nema spravne nastavene notifikace a ty zpravy mu nechodi no:-) 

Offline Pinot Noir
29392 příspěvků moje polička 31. července 2024 09:36

viktorka_od splavu aha. No já jen že ti zde zmínění potomci to zřejmě aktivně používají, tak asi nastaveno mají správně, a vysloužilo si to kroucení hlavou. Tak mě napadlo, že je to něčím škodlivé, nebo tak. 

48923 příspěvků moje polička 31. července 2024 09:44

Pinot Noir no jako kdyby to bylo po mym, tak davam prednost klasickym sms/imessage, pac je muzu cist i odpovidat na hodinkach:-)) ty vsecky extra aplikace nekomu prekazi at uz mentalne, ze to "nechce" nebo se mu to nechce vejit do telefonu:-) ja to beru jako prilezitost naucit se neco noveho a byt furt ve strehu

ale pokud nekdo neco opravdu potrebuje, tak zavola. kdyz posle zpravu kdesi kamsi, tak to nespecha amrknu na to prilezitostne

Online continuity
41790 příspěvků moje polička 31. července 2024 09:48

Na instanci nemám ani účet, ale off line komunikaci používám víc než telefon. 

Voláme si až ve chvíli, když se to během několika interakci ještě víc zamotá aniž by to spělo k nějakému řešení. 

Online continuity
41790 příspěvků moje polička 31. července 2024 09:50

ale pokud nekdo neco opravdu potrebuje, tak zavola. kdyz posle zpravu kdesi kamsi, tak to nespecha amrknu na to prilezitostne

U nás je WhatsApp kolikrát rychlejší, nemůžu mluvit, protože jsem já schůzce, ale můžu většinou bez problémů odpsat. 

Já jenom neznasim, pokud mi někdo do ty instantní komunikace posílá úkoly, většinou to zazdim. 

Offline Garfie
28022 příspěvků moje polička 31. července 2024 10:06

Pinot Noir Mě spíš rozčiluje, že je těch komunikátorů tolik. A u IG jsou často jen přezdívky, moc mi to nevyhovuje kvůli orientaci. Ale mám lidi, co s nimi tak komunikuji. Jenomže k tomu mám lidi, co s nimi komunikuji jen přes messenger, jen přes viber, jen přes whatsApp, jen přes line a dokonce i jednu kamarádku, která komunikuje zásadně přes sms. :-) 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 31. července 2024 10:10

My hodně využíváme whatsap skupiny, posledě mi auto psalo na displeji nějakou chybu, tak jsem to vyfotila a omylem poslala na skupinu celé rodiny. Tý jo tolik rad se mi dostalo, včetně nabídky na odvoz.

Offline Pinot Noir
29392 příspěvků moje polička 31. července 2024 10:14

Kan

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 31. července 2024 10:39

Garfie ja mam nekolik lidi, se kterejma plynule prechazim z jednoho komunikatoru do druheho... polsou mi neco na ig, tam si vymenime dve zpravy, pak plynule prejdeme na whatsapp a doresime to treba v messengeru :D

48923 příspěvků moje polička 31. července 2024 10:43

razorblade jo to je normalka kor s deckama. akorat nedejboze neco zpetne dohledavat

Offline Pinot Noir
29392 příspěvků moje polička 31. července 2024 10:44

razorblade mám to taky tak. Vlastně mě štvou lidi, u kterých musím myslet na to, že mají jen něco z toho

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 31. července 2024 11:55

LamickaNěco důležitého je třeba rychle domluvit, ne, nezavolá jí, přece už jí kdovíkam psala a ona to ještě nečetla!!! Hm, a jak často tam (na ten IG např) chodí? Neviiiim...

Ale poporostly a už se to zlepšilo. Vydrž.