VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Online continuity
41790 příspěvků moje polička 31. července 2024 12:34
Reakce na Sweet Potato:

LamickaNěco důležitého je třeba rychle domluvit, ne, nezavolá jí, přece už jí kdovíkam psala a ona to ještě nečetla!!! Hm, a jak často tam (na ten IG např) chodí? Neviiiim...

​To je všude stejný, hlavně když jde o školní úkoly. Zavolám spolužačky mámě já (kamaradime). Ne! V žádném případě nikam nevolej! 

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 31. července 2024 12:42

Pinot Noir skodlive ani divne to neni, ale pokud se s jednou osobou domlouvas na nekolika kanalech zaroven, tak to je na facepalm :))

Pro me to neni hlavni komunikacni kanal, spis okrajovy. Vlastne me vzdy prekvapi, kdyz mi tam nekdo napise. 

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 31. července 2024 12:42
Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 31. července 2024 12:43

continuity to je presne ono, ani ja nemam nikam volat

Online continuity
41790 příspěvků moje polička 31. července 2024 13:01

Lamicka

Já mám, ale jsme na tom stejně. Já tam nebudu volat za jejími zády. To by muselo jít o život, ne o úkol do školy. 

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 31. července 2024 13:12
Reakce na Beranka:

barbucha ty wogo, i kdyby ji v klobouku viděla, proč by ji měla fotit, jak pošuk?

​Mno... a ta fotka z olympiády vznikla jak? Jako že ji osobně vyfotila ta, která ji sem pak vyvěsila? To myslíš fakt vážně? Google, plnej fotek státníků a jejich doprovodu při jakýkoliv nesčetný příležitosti, ti asi nic neříká. Ty wogo.

Offline JankaM
3004 příspěvků moje polička 31. července 2024 13:21

Já jsem tedy asi asociál, ale denně komunikuji na wa jen párkrát se sambem, tak 2x týdně se sestrou. Dcera mi volá pokud neco chce. Jinak s nikým, pokud něco potřebuju, zavolám, jdu se tedy, zahrabat  

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 31. července 2024 13:47

continuity to ja taky ne, ale kdyz mela jit do divadla od 18.00 a rozhodovalo se, zda pojede se spoluzackou a jeji mamou nebo ji poveze muz, pricemz bylo 17.15 a devcata nebyla stale domluvena, tak jsem se zeptala, zda mam cinknout te mame (taky se zname). Neee, to je trapny. Nikam nevolej. Hrotis to. Proc to hroti i tata...

Hele, jsem nad veci :)) myslim na svoji pubertu. 

Offline olte
731 příspěvků moje polička 31. července 2024 14:26
Reakce na JankaM:

Já jsem tedy asi asociál, ale denně komunikuji na wa jen párkrát se sambem, tak 2x týdně se sestrou. Dcera mi volá pokud neco chce. Jinak s nikým, pokud něco potřebuju, zavolám, jdu se tedy, zahrabat  

​no přesně, já nesnášim to věčné vypisování, když po mně někdo něco chce, volá, i já to tak dělám, je to nejrychlejší přece

Online continuity
41790 příspěvků moje polička 31. července 2024 14:33

Lamicka aha, já zásadně netaxikarim a děvčata to ví,takže na tomhle se domluví. 

Teď starší čekala na tábor na blbem místě na sraz a nachala doma mobil. Muž to nějak za ní řešil, ja bych ji v tom už asi nechala vymáhat, přinejhorším by si dojela vlakem s batohem a kytarou misto aby to hodila někomu do auta. Mobil nepotrebuji, aby měla, stejně nezavolala jedinkrat.Tam totiž nenastane žádný vděk jen jistota, že z každého pruseru se s pomocí rodičů nějak výlíže. 

Offline Tabea
7668 příspěvků moje polička 31. července 2024 17:19

Mě nedávno překvapila kolegyně, když říkala, že by ani mobil nepotřebovala, že jí nikdo nikdy nevolá. A myslím ani nepíše. Rodiče jí volají domu na pevnou. Syn (14) chodí do školy pěšky kousek, když něco, tak vola otci na HO. Se sestrou je v kontaktu výjimečně. Pořád mi to vrtá hlavou, že tu žijou 14 let a s nikým kromě muže a syna se nestýká. Asi jí stačí sociální kontakt v práci. 

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 31. července 2024 17:20

continuity my taky nevozime, ale tohle bylo od nas spatne dostupne misto a vecer. Takze se holky mely domluvit, kdo veze tam a kdo zpet. No domluvily, ale asi 5 min pred odjezdem.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 31. července 2024 19:24

Tak jsem ukázala muži Adel a 2012 je prý hezčí. :D

Offline Tak Betty
5974 příspěvků moje polička 31. července 2024 19:26

Kan taky je tam o 11 let mladší. 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 31. července 2024 20:06

Tabea no.. mobil mám hlavně kvůli mapám a přístupu na internet občas... a placení, když už ho mám. A to nemám pevnou linku

Offline woman27
469 příspěvků moje polička 31. července 2024 20:17
Reakce na 999:

Pro mě je to, co má na sobě paní Fialová horší, než to, co má Islanďanka. Ta se na to normálně vyprdla, buď proto, že je Islanďanka nebo nebyly v pořádku pokyny, jak píše Fleur. Řekla si, že se budou fotit státníci a ona půjde koukat na zahájení :-). Paní Fialová si dala záležet a ta upachtěnost, provinčnost a bezradnost z toho fakt kouká.

A ty dámy, které zde píší, že se jim to nezdá hrozný, chci ujistit, že to hrozný je.

​Pod to se podepisuji. Je to fakt hrozný. A nedá se to odůvodnit vírou, intelektuálností, ničím.

Offline Tabea
7668 příspěvků moje polička 31. července 2024 20:31

bublifuk a máš nějaký kamarádky nebo tak? Lidi, se kterýma občas zajdeš na večeři nebo jen tak pokecat?

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 31. července 2024 21:27

Tabea už ne. A dřív v podstatě stačil email, nebo domluvit se osobně.

Offline Akras
243 příspěvků moje polička 31. července 2024 22:25
Offline Raduza
příspěvků moje polička 01. srpna 2024 07:05
Reakce na bublifuk:

Tabea no.. mobil mám hlavně kvůli mapám a přístupu na internet občas... a placení, když už ho mám. A to nemám pevnou linku

​já kdybych v telefonu neměla i firemní simku tak to mám stejně, internet, spotify,  netflix,  nakupování mi taky jde