VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline continuity
41791 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 14:30
Reakce na Ounz:

continuity continuity ta poslední věta platila tomu, že jsem z tvýho příspěvku nabyla dojmu, že ty problém nějak vnímáš, tak to tak prostě je a to i pro ostatní a hotovka, že ti trochu chybí vhled a případě i vědomí toho, že to může bejt i jinak.  Měla jsem to odsadit. 

Jen si myslím, že kvůli vzhledu to dostává sežrat kde kdo a nějaký "celospolečenské" tažení pozoruji proti různým skupinám, podle toho v jaké bublině se zrovna ocitnu.

Takže ano i ne. Navíc pokud ty napíšeš, že je to celospolečensky akceptovatelná zábava, mě to třeba uráží, protože nikdo v těch skupinách, ve kterých se pohybují zrovna já, z tohohle srandu nemá a nějak jsme se všichni tou větou ocitli v tom stejném neznašenlivem pytli.

Navíc přísně logicky: fakt, že existuje skupina lidí, pro které to norma není, vyvrací tvrzení, že je to celospolečensky akceptovaný stav.

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 14:31

Ounz právě jsem to chtěla mít někde vyvedeny graficky,rozeslala bych to WA jakoby nevinně...

Offline Janulik03
19826 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 14:34

Naša obvodna rieši všetko, aj výkyvy váhy 

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 14:43

continuity některý lidi, chlapi zvlášť, fakt vůbec netusej, já jsem měla teď podruhy tehotenskou cukrovku, ke konci jsem si nemohla dat skoro nic, přežívala jsem maximálně s omezeným množstvím večerního chleba, kterej ne vzdycky v obchode měli, jinak maso a zelenina a muž vzdycky ten šokovanej a občas i dotcenej údiv: ty si nedáš ANI rohlik? Ty NECHCEŠ ani banán! Koupím hranolky? Atd atd porad dokola. Toho kdyby to někdy postihlo, bude úplně v hajzlu 

Offline continuity
41791 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 14:45

Potrefenáhusamě to přijde úplně neuvěřitelný , protože já to vím že základní školy a moje děti se to učí taky. 

Přijde mi to úplně samozřejmá znalost. Něco jako, že do auta se tankuje benzín nebo nafta a ne lampový petrolej. 

Offline continuity
41791 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 14:52

Fictiondíky moc, no to mi je právě záhada, protože ve škole se ty makroživiny učí. 

Máma je na slovensku, já s ní skusim ten ozempic někdy probrat. Právě bych myslela, že by ten diabetolog mohl říct, paní takto to není dobře, ale zajděte si ještě tam tam. 

No a doktorka ji akorát řekla, že není možné, aby nehubla, když má cukr v norme, ať si zajde vyšetřit štítnou zlazu a tom to skončilo. Tu má samozřejmě vyšetřenou už tak minimálně desetkrát, protože je to obvyklý podezřelý. 

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 14:56

continuity já nevím, mne ty kaloricky tabulky taky dost rozšířily obzory, jakoby obecně samozrejme jo, proč si nedat banán nebo hroznovy víno, když nemuzes sacharidy

bylo to teda celkem solidní peklo, ta ketodieta by asi nebyla nic pro mne, dite naštěstí ok, to byla dobra motivace 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. srpna 2024 15:00

Potrefenáhusa jednak je dítě dobrá motivace, jednak je to konečná dieta, tak se můžeš upnout na termín porodu, to klasický diabetik nemá. Já bych taky byla úplně v háji a to vím, že banán ne. Ale znalost je málo, stálo by mně to hodně úsilí vymýšlet jídla a nemít hlad.

Offline continuity
41791 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 15:18

Potrefenáhusa

Tak jasně, když tě potrefi nějaká zdravotní dieta, tak ty školní znalosti fakt nestačí. Ale s tím školním základem by už mělo být možné to s nějakou dopomoci dietní sestry zvládnout. 

Já tu ketodietu, teda tehdy ještě dělenou stravu, což u mne znamenalo prakticky nizkosacharidovou dietu, zkoušela. Mě nevadí tak jist, ale můj mozek to nedává, rozjela se mi fakt solidní deprese nebo co to bylo, brečela jsem furt a jako řešení stačilo začít normálně jíst. 

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 15:20

Janulik03 to je jenom dobře. Moje nic. Je ochotná,ale ale

Online DruI
5443 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 15:21

Evaeva Já měla těhotenskou cukrovku dvakrát a teda není ani tak problém vymyslet si jídlo, aby člověk neměl hlad, ale toho času, co člověk s tou přípravou stráví! No a proto vím úplně přesně jak se stravovat, abych zhubla, ale jsem pořád tlustá, protože na to, abych furt řešila svoje jídlo nemám energii a čas ;)

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 15:59

continuity když o něčem píšu, že je to celospolečenskej problém, nemyslím tím, že to dělá 100 pr každej, ale že to je hojně rozšířený jev. Lepší než napsat 'buď se posmívaj nebo adorujou' , to je kategoricky a nepřesný daleko víc. 

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 16:01

stesmyslim, že to byl komentář pod příspěvkem holky s těžkym akne, která popisovala zkušenost se svou klientkou (něco na způsob 'bože muj, co to máte na obličeji')

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 16:30

Jako přivodit si deprese jen abych zhubla,to je teda už fakt mimo moje chápání. To se teda jeden fakt nemá rád nebo co? Pokud to teda nebyla zdravotní,z jakéhokoliv důvodu continuity.

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 16:35

Ounz to je strašný..žena ženě vlkem

Offline continuity
41791 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 16:39

stes tak já jsem samozřejmě předem netušila, že mi to přivodí deprese. A docela dlouho, třeba půl roku, to vypadalo dobře, navíc mně jinak tahle strava - k snídani jogurt a kousek ovoce, k obědu  plátek masa a salát nebo třeba grilovaná zelenina hodně vyhovuje, dám si to klidně i teď, jim málo sacharidů obecně. Celé to bylo ještě ovlivněno tím, co nám servírovali v jídelně, kam jsem chodila. 

Naštěstí mě celkem rychle napadlo, kde to je zakopané. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 16:45

stes Tobě by se to mohlo líbit, máš smysl pro humor, nadhled.....

Offline continuity
41791 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 16:50

Kan me z toho vychází, že lidi, co projdou tou první pulkout, ji projdou proto, že stejně čumí do mobilu

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 17:15

Zdvojené.. sorry

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 17:16

Kan dekuju...říkají to o mně