VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Sweet Potato
39975 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 10:23

notna Taky jsem si to už pustila a souhlasím, leccos bylo asi ve srandě (naznačený pohlavek?). Proto jsem se tu na ten originál ptala, jestli fakt to, co se v článku píše.

Nicméně to dítě rochnící se v jídle a vyprávějící fekální historku je pro mne nestravitelné.

Online Janulik03
20033 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 10:23

LadyMary no niektoré modely boli ehm zaujímavé.

Pacili sa mi len Kamila Nyvltova a Bára Fišerova.

A Veronika Zilkova, nech uz si o nej myslím čokoľvek, vyzerá fakt skvelo

Offline Sweet Potato
39975 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 10:23
Offline LadyMary
1130 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 10:35

999 To je ale hodně smutná pravda :-D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. srpna 2024 10:35

Sweet Potato já si to pouštět nechci. Kolik je tomu dítěti? (U nás je to obojí totiž celkem běžná praxe, navzdory naší nelibosti)

Offline Sweet Potato
39975 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 10:37

Evaeva Sedm, jestli se nepletu. 
Vy to ale asi nenatáčíte.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. srpna 2024 10:47

Sweet Potato no jasně, ale taky nejsme VIPky:) Je to divná doba, ale asi je to částečně živí. Ale ten sedmiletý už fekální humor trochu opouští a jí příborem (což se nedá říct o tom pětiletém)

Offline Pinot Noir
29659 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 11:27

notna nedokážu se kouknout na celé video, to střídavé hrabání se v jídle, ocucávání prstů a prohrabování vlasů mi způsobuje nevolnost. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 12:06

Háj&Smetana jsou mi sympatičtí, mají svůj styl, což se zde neodpouští, jsou jiní a hodně lidí to dráždí. Video jsem viděla, fekální kecy nesnáším, ale tohle byl vtip o japoncích na wc, ne? Žádný sprostý slovo tam nepadlo. To zveřejňování dětí je hrozný strašně moc, nemám to ráda, ale influencerům to za to asi stojí, prachy nesmrdí. :D

Jo a ta holčička je moc pěkná, ta se jim fakt povedla, malá Emma.

Offline notna
9281 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 12:08

Pinot Noir O nic jsi nepřišla. Překvapuje mě, jak z kdejaké kraviny se dá vytříškat článek do novin. Já bych se pozastavila akorát právě nad tím stylem stolování. Ale to zase vím, že je teď docela běžné, že se děti v tom jídle hodně hrabou rukama. Snad je to přejde věkem stejně jako ta fascinace fekálníma historkama.

Offline Karja
44255 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 12:14

notnaMne je to třeba ukradený celý, i pohlavek, i hrabání se rukama v jídle (ale to její je snad zmrzlina něčím posypaná nebo nějaký sladky jídlo,to je teda na hrabání enonuno), každej ať žije jak umi. Ale proč to jako natáčej a zveřejnujou? A když už riskuje cestou bez helem, proč to ještě jednou rukou natáčí? Jakože ovládal skútr s třema lidma jednou rukou aby v druhé držel mobil a ještě do něj dělal nějaký cukrbliky? Jako kdo odpoví na poslední dvě otázky jinak nez že jsou debilni a chudáci dospělí už asi sami nevydělaji, že to za ně musí převzít děti, tak ať to napíše;-). 

Offline Karja
44255 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 12:16
Reakce na 711990:

Sweet Potato ja sem si to tedka pustila a prijde mi to jako neco se se bezne deje v kazdy domacnosti, jenom ten retard to toci na instac a pak to i sestriha a da to tam

​jo asi si odpověděla nejlíp:D:D

Offline Ounz
20432 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 12:21

Sweet Potato jejda, jak píšeš o dítěti rochnícím se v jídle, mně se to spojilo s mnou nenáviděnou reklamou na albert, kde dětičky kladou zvídavé (našprtané, pač by něco takovýho nevymyslely) otázky a jedno z nich to tam patlá blekotavě přes pusu plnou jidla proč?!

Online AprilTwelve
1019 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 12:25
Reakce na Aranel:

Sweet Potato Případně s prominutím "přijeďte do Náchoda a oblečte se pouze z místních zdrojů".

​ano, tohle je přesný, a realita taková je. místní zdroje jsou zoufalý. naši žijí poblíž a s mamkou jezdím nakupovat oblečení.  je to fakt bída. 

Offline Ounz
20432 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 12:25
Reakce na Kan:

Háj&Smetana jsou mi sympatičtí, mají svůj styl, což se zde neodpouští, jsou jiní a hodně lidí to dráždí. Video jsem viděla, fekální kecy nesnáším, ale tohle byl vtip o japoncích na wc, ne? Žádný sprostý slovo tam nepadlo. To zveřejňování dětí je hrozný strašně moc, nemám to ráda, ale influencerům to za to asi stojí, prachy nesmrdí. :D

Jo a ta holčička je moc pěkná, ta se jim fakt povedla, malá Emma.

​nedá mi to, ty už to tu píšeš po několikátý, že 'se tady něco neodpouští', to je nesmysl, tady je to hererogenní skupina lidí s různým názorem - každej, kdo to tu čte, může vidět, že se tu figurantky často třeba neshodnou a probíhají výměny názorů. Prostě diskuzní fórum - diskutuje se.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 12:29

Ounz Ano a po kolikátý to píšu? Já si záznamy nevedu totiž. A na názor má právo každý, myslím že i já.

Offline Kammila
754 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 12:33
Reakce na Kan:

Ounz Ano a po kolikátý to píšu? Já si záznamy nevedu totiž. A na názor má právo každý, myslím že i já.

​se smiř s tím, že tvůj názor je zde nesmysl a názory jiných jsou diskuse

Offline Ounz
20432 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 12:34

Kammila já neříkam, že její názory jsou nesmysl, jen mi to přišlo úplně zbytečně konfrontační (a ne poprvý), a protože v jiný diskuzi tady se tedka radili, tohle rejpání řešit hned, tak jsem se ozvala no :)

edit, použila jsem slovo nesmysl, ale ne v kontextu 'tvůj názor je nesmysl' ale 'je nesmysl, to, že by tu existovalo nějaký unisono přesvedčení' 

Offline Kammila
754 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 12:35

Ounz neříkáš, ty to píšeš.

Edit: v tom případě (máš- li tu potřebu to řešit hned), umravni ale i jiné uživatelky než jen Kan napříč vlákny se najde adeptek dost

Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. srpna 2024 12:36

Kammila další zbytečný rejpání