VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 12:37

Kammila dovysvětlila jsem, každopádně tvoje konfrontace je zbytečná, ona napsala 'názor' a já taky

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 12:38

Evaeva jinak to neumí

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 12:40

Kammila no, nikde tu neni psaná povinnost vyjádřit se ke všem/všemu. Tvoje poznámka je zcela irelevsntní. Já většinou nechśvam všechny v klidu žít, jen když je někdo opakovaně konfrontační a protivnej (podle mě zbytečně), tak se vymezim. Je to ale jen vyjádření mýho nśzoru, zpětná vazba, nic víc, žaldnej příkaz/zájaz.

Offline notna
9142 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 12:44

Karja Já se na ten jejich IG koukla poprvé včera, ale nevypadá to, že by je ta děcka živila. A proč někdo natáčí a zveřejňuje svoje děti, to nechápu taky. Ani u těch vystajlovanejch, kteří způsobně sedí v restauraci na židli. Mně je možná i víc sympatický to syrový video než ty nastylovaný.

Jinak k té bezpečnosti bych řekla, že na to prdí dost lidí. Jakých scén jsem si užila s dcerou, protože chtěla jezdit do/ze školky jako ostatní děti na klíně táty nebo mámy a řídit. jsem si myslela, že je to vymoženost našich kotěhůlek, ale minulý týden jsem to viděla i před školkou v Brně. Mě už nějakej Haj nerozhodí. Spíš si fakt přijdu jako debil já, která to moc hrotí.

Online Karja
43820 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 12:46

notna A v Kotehulkach se u toho lidi taky natáčeli? To je prostě wtf no. 

Offline dzizisketa
8793 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 12:47

notna 

Já to viděla tento měsíc z tramvaje, mladá žena (tipla bych třicet) na zadních sedačkách s miminkem v náručí a tak dvouletým dítětem volně vedle sebe.

Online Karja
43820 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 12:48

Kan Mně by zajímalo, jakej je ten jejich styl, co se neodpouští:D. Jako co to je? Ať víme o čem se teda bavíme!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 13:27

Karja No tebe dráždí, mě ne. Ty si to musíš pojmenovat, na to že je často negativně hodnotíš, je sleduješ asi poctivě. Mně jsou sympatičtí že si jedou svoji lajnu, první dcerce chtěli dát dost netradiční jméno, český ouřada jim to smetl ze stolu, tak šli na francouzskou ambasádu a tam jim tu Lenonku schválili. Pořád je někdo hodnotí, kritizuje a oni si jdou prostě za svým, něco postnou a obrovské čecháčské halooo. :D 

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 13:33

Kan Čecháčské? Zkouším si představit, že by tohle někdo postnul třeba v USA. 

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 13:36
Reakce na Kan:

Háj&Smetana jsou mi sympatičtí, mají svůj styl, což se zde neodpouští, jsou jiní a hodně lidí to dráždí.

​Jejich styl je mi naprosto u zadku. Oba jsou to jen pozéři, ať mají na sobě cokoliv... nebejt internetu  tak po nich pes neštěkne, anžto o jejich "umění" v podstatě nikdo ani neví, jsa pravidelně zahlcován (mnohem důležitějším) nepřetržitým zpravodajstvím z jejich soukromí. Instáčový (instantní?) hvězdičky.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 13:46

Sweet Potato Mám v USA nadřízené a krom pár lidí neví ani kde pořádně česko leží. Myslím, že zmínka o čecháčcích by je nechala úplně v klidu. :D

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 13:54

barbucha Jájá vím, poslouchám Emmu a s Mullerem maj pěknej song. A bez internetu by byl nahranej každej, tihle aspoň nežebraj o sdílení a lajky. Kdo vyžaduje každodenní dávku osobní přinasranosti jde na IG Háje komentuje a spravedlivě se pohoršuje. :D A jim je to zdá se úplně volný. 

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 13:54
Reakce na Kan:

Ounz Ano a po kolikátý to píšu? Já si záznamy nevedu totiž. A na názor má právo každý, myslím že i já.

​To krásně navazuje na debatu ve vztahovém vlákně - řekni kdy, kdy jsem to udělal, řekni!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 14:02

Kokoska Tak třeba mám krátkou paměť. :D Pokud mě někdo obviňuje, měl by předložit důkaz, jinak je to výmysl a lež, ne? Ale musím se přiznat, že mi lichotí ten zájem o moje psaní, jako že si to někdo pamatuje, vždyť jsem tu za celé prázdniny moc nebyla.

Offline notna
9142 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 14:05
Reakce na Karja:

notna A v Kotehulkach se u toho lidi taky natáčeli? To je prostě wtf no. 

​To nevím. Ale pro mě je to naprosto nepodstatný, jestli se u tak debilni činnosti točí nebo ne. A víc mi teda zvedali tlak ti místní, než Haj na IG. 

Sweet Potato A jak to mají v Paříži? Jen se ptám ze zvědavosti. A ani to nijak neomlouvam. Když jsem tam byla, moc tam helmy neměli, ač tady už běžně. Ale je to už několik let.

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 14:09

Kan Ehm, tak jsem to fakt nemyslela.

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 14:10

notna Nevím, příležitostně zkusím zjistit.

Offline notna
9142 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 14:12

dzizisketa Nechápu to. Tehdy mi nekdo říkal, však až se něco stane, tak se jim rozsvítí. Tak to prosím neplatí. Asi předloni tu jedna maminka "jen" vezla starší dítě ze školy. Mladší neupoutala. Tak to mladší už nikdy starší nebude

A furt se tu najde nekdo, kdo řídí s dítětem na klíně

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 14:13

Sweet Potatočlovk by řekl, že porozumění textu je snadná disciplína a ono ne

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 14:14

Sweet Potato Já vím. Tohle se tu už řešilo před časem s pšonkama, myslím, že amíci na tom budou stejně. Mě čecháček neuráží a dost vystihuje tu povahu. Víc mi vadí švejkovina teda.