Sweet Potato To není nutný, mě to jen napadlo v tom kontextu, ze to video bylo z Paříže a tehdy tam tu helmu fakt moc vidět nebylo.
VIP zjevy
notna lidi jsou nepoučitelný..to máš jako dráty vysokýho napětí, píše se o tom furt a stejně se každej rok najde někdo, kdo zkouší přelézt vagon..
Kan to vis, blbosti a nepodstatny veci si lidi vzdycky zapamatujou lip nez neco dulezityho.
Kokoska Že by vysoce inteligentní člověk měl kapacitu mozku na blbosti? Nevěřím! :D
KanAle neee, já myslela, co by asi amíci, kdyby nějaká jejjich hvězdička postla takovéhle video. S pohlavkem a nadávkami, i kdyby hranými.
dzizisketa Já viděla tento měsíc nepřipoutanou ženu na místě spolujezdce s miminkem v zavinovačce v náručí.
notnaJá jsem to myslela tak, že to natáčení ten stupeň nebezpečnosti ještě tak minimálně zdvojnásobi, to se vůbec nedá srovnávat, zlatý Kotehulky fakt.
Kan No já právě jakože žádné vyjimecnej styl nevidím, jakože tak dělají nějakou hudbu, která mě neoslovuje, děti vychovávají tak nějak jako hodně moderních mladých lidí teď, jako nevidím žádnej jejich zivotni styl, co by mě měl oslňovat nebo naopak pobuřovat. Mně pobouřila teď ta jejich videa, co jsem zahlédla na FB, ale víc než velký WTF to nedá, ale zřejmě jim asi zavidim styl, mladost, svěžest a vůbec všechno;-)
999 mě přijde trochu úlet ten trend hejtit každého, kdo nekoupí pro každé dítě tu nejmodernější sedačku se všemi ultra-hyper-isofixy a kdo sedačku nevyhodí po 3 letech (protože i nebouraný plast přeci degraduje a čtvrtý rok už je životu nebezpečný!!!
). V tom jsem teda nejela. Ale toto je teda přesně opačný postup a to je fakt silné kafe... ![]()
Pavlena Mně se udělalo úplně mdlo...
999 před 35 lety, když jsem se narodila, si mamka pochvalovala, že měla korbu, kam jsem šla připoutat. (Jak to pak upevnila v autě, nevím, asi nijak
) Ale že někdo vozí mimina dodnes v náručí ![]()
Evaeva U nás na malomeste za Prahou běžně, mimina na ruce nebo batolata hopsajici na klíně a lezouci po palubní desce... Taky nechápu, soudě podle vzhledu auta a ostatního vybavení to nebude tím, že na sedačku nemají ![]()
Evaeva muj bracha je rocnik 1999 a jeste tehotna s nim moje mama jezdila nepripoutana, protoze "je lepsi, kdyz se matka prasti do hlavy o palubovku, nez aby priskrtila bricho", coz teda mimochodem vykladal na hodinach autoskoly jeste i instruktor, kdyz jsem si 2009 delala ridicak. A z porodnice se vezl bratr v zavinovacce v naruci na miste spolujezdce a mama litovala ty chudacky miminka, co je rodice nacpou do tech vajicek. Jo, uz tehdy vajicka byly. Takze jsem obcas za hysterku, kdyz trvam na tom, ze bez pripoutani v dobre autosedcce dcera nikam nejede. Ted uz si to hlida sama a vzdycky na dedu krici, ze ji nepripoutal.
Ale i tak jsem to vzdycky povazovala za historii, prece jen jeste v devadesatkach nas deda vozil embeckem, co vzadu pasy ani nemelo, natoz treba isofix... takze me prekvapi, kdyz me kamaradky bezne za jizdy vyndavaj deti z vajicek a pri jizde koji v naruci, kdyz jim deti rvou.
Karja No vidíš! O té závisti teda píšeš ty, já ji na mysli neměla vůbec, spíš jak si jdou za svým a že spoustu lidí to dráždí.
Kdykoli otevřu mobil, vyskočí na mne dcera Šichtařové. Fakt tohle její matka chtěla???
KanAle neee, já myslela, co by asi amíci, kdyby nějaká jejjich hvězdička postla takovéhle video. S pohlavkem a nadávkami, i kdyby hranými.
Amíci maj na piadestalu Jacksona, který zneužíval děti a vlastní mu málem vypadlo z pátého patra berlínského hotelu a stalo se něco? Patnáct let je po smrti a rádia ho hrají, fanoušci napodobují...Je fakt, že Háj takové slávy nedosahuje.
Kdyz já to tak pořád nevidim, čím si jdou za svým. Jak si zmiňovala to jmeno, tak neobvyklé jméno má spousta dětí celebrit a i neobvyklejší jména jsou. Nevím, mně pokud něco draždi, tak ta jejich sebeprezentace, jejich cesta mi nepřijde nejak zvláštní, ale neznám je zcela
V roku 1980 som bola na návšteve u sestry v Třebíči, a po tom meste na strmých kopčekoch sme sa prepravovali autom z jedného konca na druhý .Sestra s mužom sedela vpredu, a ja vzadu, spolu s trojročným synovcom - nepripútaným. Chlapec vo veselej nálade poskakoval po sedačke ,využívajúc časté zmeny polohy auta idúceho tu hore, tu dolu .Snažila som sa predvídať, kedy akým smerom si to namieri, prípadne kam ho odhodí pohyb auta, aby som mu robila aspoň nejakú záchranu a mala som nervy z toho, kedy prepadne medzi predné sedadla. Keď som prosila sestru, aby chlapca ukáznila, nech sa mu niečo nestane, obaja rodičia sa veselo zasmiali - čo sa bojíš, on je zvyknutý, však, Honzíku. A na potvrdenie týchto slov švagor auto prudšie pribrzdil, čo jeho syn skutočne bravúrne zvládol a so smiechom padol ma sedadlo . Proste hrdinní rodičia ! ![]()
999 před 35 lety, když jsem se narodila, si mamka pochvalovala, že měla korbu, kam jsem šla připoutat. (Jak to pak upevnila v autě, nevím, asi nijak
) Ale že někdo vozí mimina dodnes v náručí
Připomněla jsi mi, jak před skoro třiceti lety ex párkrát vezl děti v autě tak, že postavil dvojčecí kočárek do dodávky, zabrzdi ho, a zlehka k něčemu přivázal![]()
Ale uznej, že bez těch popisků by to nebylo to ono ![]()
Naříklad foto jakési Heather, která se na Anděly oblékla již jako dáma (zelenej sršeň... pardon, leopard)
Když jsme byli asi před 11 lety na návštěvě u známých v Jižní Africe a někam s nimi jeli po dálnici jejich autem, tak jejich novorozenec ležel v kočárový tašce na zadním sedadle mezi mnou a matkou. Byla jsem z toho tenkrát dost vyvalená.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje