VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Tabea
7668 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 19:36

Samantha ta mě zaujala velmi, hned jsem si šla googlovat, jak je stará.

Online Karja
43822 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 20:24

Sambo jel ještě předloni jako spolujezdec s ročním dítětem na klíně na D1 asi hodinovou cestu!!! Jako kam se hrabe řízení na klíně. Přijel domů a on je takovej, že se lidem do ničeho nesere, ale tohle hned říkal, že jako to bylo na něj trochu moc.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 28. srpna 2024 20:37

Já si vzpomínám na starou škodovku 120, ve který mě naši vozili jako dítě.  Pásy vzadu nebyly, jestli si dobře vzpomínám,  tak povinnost připoutat se byla jenom mimo obec.  Autosedacky taky neexistovaly,  jak se převážela mimina nemám zdání.  Dost hrůza tenkrát.  

Offline Mha
příspěvků moje polička 28. srpna 2024 20:44

Raduza

Já takový retro auto i řídila:)

Ale on byl tehdy i jiný provoz, min aut a menší rychlost.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 28. srpna 2024 20:50

Mha já vím, ale ono nemusíš jet zas až tak rychle a při nárazu ten nepripoutany prostě leti dopředu.  Já jednou vlezla na takovej ten trenažér co simuluje naráz v 50 km rychlosti a byla jsem hodně překvapená jaká to byla slupka. Sluneční brýle z vlasů mi odletly asi někam do vesmíru,  pač už jsem je nikdy nenašla. 

Offline RoSa
9966 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 20:51

Raduza já jsem na 120 dělala řidičák - ta měla snad ještě sytič!

mimina se myslim převážela v prádelnim koši, proutěnym

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 20:55

RoSa Jj, v proutenym pradelnim kosi mě mama při prudsim zabrzdeni ve fiatu 500 vyklopila mezi sedačky :-) 

malé mám nějakou prastarou Peci o dite a tam se to taky doporučuje, co jinyho taky v ty dobe 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 28. srpna 2024 20:56

RoSa jo, sytic to mělo. Táta vždycky říkal včas vypnout nebo se to uchcije.  Mě se teda vybavujou najednou věci.

Offline Jos
příspěvků moje polička 28. srpna 2024 20:59

RoSa my se 130 Rapid, hraskove zelene, jezdili tak do roku 2000, v peti a pes . Sytic ma, tim autem jsem pak i jezdila. Treba pred 13 lety jeste.zas takovy pravek to neni. Ale dalnici jsem uz vynechala, ted to auto tata dava do pucu a bude

Offline RoSa
9966 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 21:06

Jos Rapid to když dá do šusu, bude mít pěknou hodnotu! mně se hrozně moc líbila tisícovka, teta měla krásně červenou... v ní mě vezli z porodnice, jako prvního pasažéra

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. srpna 2024 21:09

Mně moji prarodiče taky vozili vzadu bez pásů, v Ladě. Ale to bylo na konci 90., normálně po baranďáku. V našem autě jsme měli v té době dětské sedačky.

Pak mají naši super historku, jak jsme jeli v 90 na rujánu, to mi byl rok. Už nevím, co jsme měli za auto, ale naši mi vzadu vycpali prostor pro nohy, abych mohla hezky spát. Tam jsem si tak běhala celou cestu A na střeše vezli rozloženou klasickou šprušlovou postýlku.

Offline Jos
příspěvků moje polička 28. srpna 2024 21:25

Evaeva No ja uz jako vetsi dite prave sedela na kline babicce a na dedovi zlaty retrivr .

Detskou sedacku jsem nikdy nemela a jsem podle toho, co pises jen o rok starsi nez ty. Ale my v te dobe lepsi auto nemeli....

Offline Kokoska
34179 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 21:29

My meli trabanta a jezdily jsme vzadu se segrou a nekdy i s babickou samozrejme bez pasu. Mimina jsem vozila v korbe kocarku na zadnim sedadle, starsi dite holt sedelo nepripoutany vedle. Zaplatpambu se nikdy nic nestalo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. srpna 2024 21:37

Jos my pak měli formana (vlastně favorit kombi), to už bylo dobré auto. To se už teda narodila ségra, takže nějak od mých pěti. Ale na klíně babičky společně připoutané jedním pásem a podobně jsme jezdili na chalupě dlouho 

Offline dorota
1219 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 22:19

Ako deti sme vzadu sedávali štyria bez sedačky, bez pásov, najskôr v škode 100 v 80. rokoch, potom v 90. rokoch v škode 120, neskôr vo favorite. Pamätám si, ako sa raz za jazdy na škodovke otvorili dvere, na sedačke vzadu bol niektorý z mladších súrodencov v perinke.

Premýšľam, ako nás vozili, keď sme boli ešte batoľatá (sme štyria narodení v rozpätí štyroch rokov). Všetkých nás nemohli držať na rukách, keď sme boli štyria, oco šoféroval, mama mohla držať na rukách len jedno dieťa. 

Offline Janulik03
19829 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 22:28

Rodičia mali zi zacuatku motorku. A vozili nas fak že vpredu pred otcom som sedela ja, za nim sedela o tri roky mladšia mkja sestra a vzadu mama. Fakto sme fakt prešli toho veľa, asj tak do mojich 9 rokov. Potom kupili slodu 110, bola krasna , pasg vzadu nemala. My sme tam so sestrou vacsinu ciest prespali, lebo nadi fakt jazdili po celom Československu. Bolj sme snáď všade.

Ešte my s mužom sme ju potom mali a vozili nase deti na výlety. 

Teraz ma ide uchytiť, ked vidím, ako zať dovoli malej sa vzadu neuviazat, ked jdh od nas donov, je to asi 1km 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. srpna 2024 22:33

Janulik03 s tou motorkou vyhráváš

Offline Kokoska
34179 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 22:37

Janulik03 na me řval v pondeli muz, kdyz jsem zajizdela ze dvora do garaze a vedle me vpredu sedel vnuk. A to stalo auto uz cumakem v garazi, jen jsme vykladali veci a nevjela jsem uplne dovnitr, abychom pohodlne vystoupili a vymontovali Adelku ze sedacky, ta se nastesti sama nedokaze rozepnout.

Offline Catherinne
10701 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 22:39

Evaeva ale kdo sleduje na IG Kamilasikl, ta rodina žije na Bali a tam se tak jezdí běžně. Vozí tak dětí do školky, školy...

Online Pinot Noir
29394 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 22:53

Janulik03 takhle jezdili na motorce naši s bráchou a ségrou. Pak jsem se narodila já a na motorku už jsme se nevešli.