barbucha Tak Betty Jo, tohleto nechápu, nechápu. A ty boty!!!
VIP zjevy
Manželka je ta na fotce a jo, brali se nějak nedávno. Milostivá paní má holt asi silnej žaludek...
barbucha paní vedle něj já taky taková plastová, celkem jim to ladi. Jen nevím jestli moc neklepou u sexu.
Mně se zdá že paní je asi všechno jedno, hlavně když dostane nažrat (a kapesný). Nejen ty jeho příšerný kecy a pozérství, ale copak by někdo příčetnej vyšel s takhle oblečeným kašparem mezi lid?!
barbucha Já mám pocit, že tady ty obleky „pyžamo" odešly směr horoucí peklo a začínají se vracet. Viděla jsem je na štendru D&G už před časem a na reels z Monte Carla ![]()
Ale dneska ty pyžamový obleky vypadaj fakt jako pyžamo... i u cosáků nebo v arketu by se dalo něco takovýho najít. Tohle co má ten kašpar je starej/staromódní hadr, má to moc na tělo (asi to tak chtěl, je to hodně sexy
). A hlavně je to ten mafiánskej styl, von asi nic jinýho ze svý sociální bubliny (byť z Monte Carla) nezná.
barbucha Já bych řekla, že to pyžamo na denní nošení nemůže slušet nikomu, jak to evokuje noční oděv, tak konec. :D To je jak trenky na spaní...
barbucha to je fakt nechutnej vzorek ....mě vždycky fascinující ty nastreleny šedivý hřebíky
barbucha to je fakt nechutnej vzorek ....mě vždycky fascinující ty nastreleny šedivý hřebíky
To je ale ošklivá představa. ![]()
Outfit se mi moc nelíbí, ale jinak je Herzigová naprosto božská! ![]()

Sweet Potato
jen bych měla na pana Ch. dotaz : v ezokanále se musí telefonovat? To nejde přes univerzum? ![]()
LadyMary je, teď jsem na ni koukala a šla sem, zda ji sem už někdo dal... ![]()
Sweet Potato zešílela říkáš? I ty ošklivá, to je zrychlený duchovní vývoj :D
Ezošílenství si nevybírá... dneska se nám vdává norská princezna. Již dlouho mluví s anděly (dokonce si na to založila agenturu, kdybyste někdo chtěl), a její vyvolený jede na podobné vlně. Ten teda spíš kvůli prachům - ne nadarmo je stíhán pro podvodný prodej medailonků chránících před covidem... škoda že nevyvinul něco silnějšího, neb je sám HIV pozitivní
Jinak je to fakt trefa, bisexuální hochštapler s kriminální minulostí, označující se za šamana a pro svoje obchodní zájmy setrvale zdůrazňující titul snoubenky t.j. princezny (což má už dávno zakázaný)... rodina musí skákat radostí.

Zato se oba uměj hezky voblíknout
Těším se na fotky z obřadu.

barbucha to je teda kauf... zeťák k pohledání
Jo, dobrýho vyžírku budou mít na krku. To chceš ![]()
barbuchaproc proboha,proč. Otazka na ni teda....vždyť spolu mohli dal kamaradit
Zdravím všechny, jen jsem na oslavě a obsluhuje nás Víťa
A je to úplně normální kluk, docela hezkej, milej.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje