barbucha Fotky sem dat neumim, ale kdyz jsem videla jejich svatební obleceni, popravde jsem cekala vetsi divocinu.
VIP zjevy
barbucha oni asi mají to zalíbení v "extravaganci" v rodině. Mette-Marit má taky zajímavou minulost...
barbuchaproc proboha,proč. Otazka na ni teda....vždyť spolu mohli dal kamaradit
Protože se pan ženich potřebuje nějak uživit? Jistě mu nedalo moc práce přesvědčit ji o nehynoucí lásce...
Vono o tý hladovosti vypovídá už to, že práva na fotky a dokument prodali pouze Hellomagazinu a Netflixu, pročež se do stanu, kde proběhl obřad, plížili zakrytý plachtama
a obřad proběhl za igelitovým sprcháčem ![]()

Daňoví poplatníci, kteří jim na tu slávu přispěli, to schovávání neberou příliš vstřícně jelikož se domnívali, že za ty prachy mají nárok i něco vidět... a kapku se podivují i nad tím, že hosté obdrželi vouchery na drink/y, přičemž nad limit si další museli hradit sami
a že mladý pár obdržel od matky nevěsty vlastnoručně vyrobenou vázu, ačkoliv se v seznamu očekávaných darů nestyděli žádat o jachtu ![]()
barbucha tak zase lepší obdržet vlastnoručně vyrobenou vázu než vlastnoručně vyrobenou jachtu ![]()
barbucha Fotky sem dat neumim, ale kdyz jsem videla jejich svatební obleceni, popravde jsem cekala vetsi divocinu.
Já taky. Pan ženich sice vypadá jako obvykle, to jest jako kašpar, ale panna nevěstinka, takto rozvedená padesátiletá matka tří dětí, mě v tradiční bílé poněkud překvapila.

Šaty jsou celkem obyčejný, navíc je v nich dost narvaná... a ruce by si už zasloužily nějakej rukávek. Nic moc teda!
To má. A teď převzal štafetu ten její nemanželskej synek, kterej zrovna nedávno v drogovým opojení zmlátil svoji přítelkyni tak, že skončila ve špitále. Rodinka za všecky prachy... dost se divím že se lidem ještě chce tyhle lemply vydržovat.
barbucha ježiš, ta fotka, kde je za panem ženichem ten kudrnáč! ![]()
Karja Co si pamatuju, tak mela hodne hodne divokej zivotni styl vcetne drog a tak, synka taky nema s vykvetem spolecnosti
Pinot Noir rikala jsem si, proc se cernoch nechava obarvit na zrz ![]()
barbucha s podobnyma rukama taky chodim obcas bez rukavku, at se to komu libi nebo ne. A ona na tom nijak zle neni.
Hele, Nicole Kidman je hubena a ta jeji ruka vubec nevypada dobre.

Kokoska Kidman začíná vypadat jak G. Hawn v Smrt jí sluší
Kokoska Nicole je ještě dobrá... doporučuji pečlivě prohlédnout fotogalerii Angeliny Jolie. Ty ruce jsou až hrůzostrašné, přiznám se, že je mi z toho fyzicko nevolno.
barbucha TabeaA co má ta Mette Marit za minulost? O synkovi jsem slyšela
Svobodná matka, servírka (pokud nebyla zrovna na socce)... dítě s drogovým dealerem a sama taky užívala... pro následníka trůnu jak dělaná!
Ale nedal jinak a prosadil si ji - a vypadaj spokojeně, další dvě děti povili, a jediný na co si lid resp. vděční čtenáři občas stěžujou, že neni příliš pracovitá (to jest vyhýbá se reprezentaci s poukazem na nejrůznější zdravotní problémy, což jí ovšem nebrání soukromě si - v tom samým čase - zaletět do NY na nákupy).
barbucha Je to hrozný. Já tedy ty celebrity zas tak moc nesleduju, ale zdá se mi, že i v obličeji vypadá tak nějak jinak.
Taky se mi zdá, že se v obličeji trochu změnila ![]()
Victoria ta uz si taky neni moc podobna. Ty ruce nejsou pekny, asi vi, proc v tech vedrech ma na sobe tu kuzi.
barbucha tak zase lepší obdržet vlastnoručně vyrobenou vázu než vlastnoručně vyrobenou jachtu
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje