continuityA pak tu máme trestání sexem. Naštval mě, nic nebude.
Mám kolegyni která dokáže takto trucovat i několik měsíců.
VIP zjevy
Kan možná to není trest. Jen nechuť mít sex s někým, koho bys v tu chvíli chtěla vystřelit na Měsíc.
rozarka několik měsíců?![]()
Já teda myslela, že tohle se dělá jen ve filmech ![]()
rozarka tak si to přesně myslím
Tak s nepripoutanim mám taky historku, a ta teda do stiznosti patří, protoze si stěžuju sama na sebe, jaká jsem kráva. Teď na táboře jsme letěli balónem, jenže nás bylo 5 včetně starší dcery. Doprovodné vozidlo přijelo v osazení řidič a jeho mladší syn, takže na 5ti místne auto nás najednou bylo 7. A děti že chtějí zpět jet na vozíku v koši od balónu. To byl nápad, nicméně na benzince jsem trvala na tom, že haranti jdou do auta pod pasy. Zkušenost k nezaplacení, vytrepane kosti a 3 30 litrove plynové lahve jako bonus k tomu...
Evaeva a co myslíš,že většina lidí treba uvazujici o rozvodu ve spolecny domacnosti do toho buší co dva dny....ta psychicka k zákonným protejsku nechuť dovede libido úplně udusit
stes jasně, ale to asi i ten druhý ví, že se něco děje, ne?
Evaeva no tak to bohužel není....např. většina domácího znásilnění...
stes o tom kan nepsala.
Já měla na mysli klasickou filmovou situaci - když neumeješ nádobí, nic nebude
rozarka Starej přišel z fotbalky až druhý den a šel spát, já mu vysvětlím kdy se chodí domů. Její slova. Paní je 45 let a přes dvacet let je vdaná. A rozvádět se nechce.
Kan možná to není trest. Jen nechuť mít sex s někým, koho bys v tu chvíli chtěla vystřelit na Měsíc.
Já teda neznám nikoho komu by naštvání na partnera vydrželo několik měsíců, vždyť to musí ten vztah ničit. Osobně dokážu být naštvaná jen pár hodin, ale nikdy víc jak den. Pro mě je to úplný scifi!
pro ten den ano, ale několik měsíců chtít někoho vystřelit na Měsíc ?
Tak s nepripoutanim mám taky historku, a ta teda do stiznosti patří, protoze si stěžuju sama na sebe, jaká jsem kráva. ...
no jo, ale tady je vlákno VIP zjevy ![]()
Samantha ajo, vidis:D
Samantha Černá kočka Jako jak mě do teď sr..l, tohle mě vůbec nedostalo, začínám si totiž myslet, že si z nás všech jenom utahuje.
Kéž by! Prý stojí za kampaní Turka. Tak jestli tohle bude nebo dokonce už je lobbista, tak už snad jedině Bůh nás opatruj! ![]()
Evaeva tak pokud bych se na někoho takového nemohla několik měsíců ani podívat, už bych o sexu s ním ani nepřemýšlela
rozarka jasný, ale kan měla na mysli jiný případ, evidentně.
Z pána se mi vaří krev...to video si pustím, až budu mít problém s nízkým tlakem, nejlepší léčba.
„Ženy musí dát chlapovi to, co potřebuje. A to je sex. Nedáš ty, dá jiná. To tak je. To říkala moje babička. To je stoletá moudrost. A je dobrý se tyto moudrosti učit a připomínat si je,“ řekl rázně v Superchatu Richard Chlad.
No, a přeukrutně vystajlovanýmu kašparovi taky nikdo nedá, to ho měla babička rovněž naučit. Tohle teda ani dvoumetrovou tyčí, a to jsem bába nad hrobem!

barbucha Hele neženil on se někdy teď? Vloni? Mám pocit, že už se tu řešilí, zase! A manželku má asi mladou?
Gajerová na akci Muž roku
Chudák malá, ta si dala! ![]()
I ve vietnamský tržnici se lze oblíknout líp... a možná by jí prodali i podprsenku!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje