LadyMary no prosím,teď jsem sem s tím chtěla jít. Tenhle člověk je fakt na bliti
VIP zjevy
Potrefenáhusa no ale ve zjevech probírat sedacky![]()
Kan já mám na pás tohle https://www.megaknihy.cz/autodoplnky/4386988-navlek-na-bezpecnostni-pas-zaba.html?utm_si=RFlidjRTZUc2TkRNNE5qazRPRFF6T0RZNU9EZz0=&matchtype=&network=x&device=m&creative=&keyword=&placement=¶m1=¶m2=&adposition=&campaignid=19454096127&adgroupid=&feeditemid=&targetid=&loc_physical_ms=1003783&loc_interest_ms=&searchtype=&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwuMC2BhA7EiwAmJKRrH-p_RrxilfVgszZi8QR-J1jqFMOBd8DbYZmmSytLjPnrfq0h9mysxoC_qkQAvD_BwE
Kan já mám na pás tohle https://www.megaknihy.cz/autodoplnky/4386988-navlek-na-bezpecnostni-pas-zaba.html?utm_si=RFlidjRTZUc2TkRNNE5qazRPRFF6T0RZNU9EZz0=&matchtype=&network=x&device=m&creative=&keyword=&placement=¶m1=¶m2=&adposition=&campaignid=19454096127&adgroupid=&feeditemid=&targetid=&loc_physical_ms=1003783&loc_interest_ms=&searchtype=&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwuMC2BhA7EiwAmJKRrH-p_RrxilfVgszZi8QR-J1jqFMOBd8DbYZmmSytLjPnrfq0h9mysxoC_qkQAvD_BwE
stes mozna by si zirala, co to znamena probirat sedacky ![]()
Zatim se nikdo nevyjadril k testum, jak velke dite na centimetry a kila do jake patri, dokonce tu nejela vasniva diskuze posmer/protismer. Nikdo nepopisoval sve problemy se zapinanim a utahovanim pasu, pratelnost potahu a symbiozu s konkretnim typem auta...
Ja teda postrehla jen podiv na absenci helmy na kole pri nataceni videa a nepochopenim toho, ze i v roce 2024 lidi nepouzivaj v aute pasy ani pro sebe, ani pro deti, at uz VIP a nebo ne ![]()
Gajerová na akci Muž roku

Zuzuli Tak ono číst ve vip zjevech fňuky na partnera, jak je neschopnej připoutat děcko není taky kdoví co. Věřím tomu, že někdo dokáže řešit mindoviny, pravidelně tady přeskakuji 15 stran nákupu jednoho páru dětských botek, aspoň je to teda ve správným vlákně.
Z pána se mi vaří krev...to video si pustím, až budu mít problém s nízkým tlakem, nejlepší léčba.
„Ženy musí dát chlapovi to, co potřebuje. A to je sex. Nedáš ty, dá jiná. To tak je. To říkala moje babička. To je stoletá moudrost. A je dobrý se tyto moudrosti učit a připomínat si je,“ řekl rázně v Superchatu Richard Chlad.
Teď to sem jdu lípnout ![]()
Samantha Stoleta moudrost![]()
![]()
Samantha Černá kočka Jako jak mě do teď sr..l, tohle mě vůbec nedostalo, začínám si totiž myslet, že si z nás všech jenom utahuje.
Kan díky kámo
Tak Veronika asi všem vyrazila dech, mně teda určitě,viz ty ztrojeny příspěvky. Ještě bývá k vidění kombinace s leginami a croksy. A halenky jsou s pěkným pestrým vzorem a nožky v černém.
Garfie to je zajímavá myšlenka. Teď můžeme dát typovacku, jestli si že všech dělá srandu nebo je to prostě jenom k.kot. ![]()
Garfie No vždyť já to taky zak pochopila. Ono to je doopravdy?
Já o něm čtu poprvé, tak jsem měla za to, že je nějaká reklama na blbost...
No s tím sexem, všichni chlapi v partě si prý unisono stěžují, že by ho uvitali vic (říká ten můj), jenže máme jednoho, ten má takovou vášnivější ženu a ten běžně doma předstírá, že už spí ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje