barbucha ježiš, ta fotka, kde je za panem ženichem ten kudrnáč!
málem mi zaskočilo
nejdřív jsem myslela, že si tam něco přilepil, jako pro krásu asi...
barbucha ježiš, ta fotka, kde je za panem ženichem ten kudrnáč!
málem mi zaskočilo
nejdřív jsem myslela, že si tam něco přilepil, jako pro krásu asi...
Taky se mi zdá, že se v obličeji trochu změnila ![]()
barbucha s podobnyma rukama taky chodim obcas bez rukavku, at se to komu libi nebo ne. A ona na tom nijak zle neni.
Hele, Nicole Kidman je hubena a ta jeji ruka vubec nevypada dobre.
S rukou ani problém nemám, ale ten umelej ksicht je desivej.
barbucha s podobnyma rukama taky chodim obcas bez rukavku, at se to komu libi nebo ne. A ona na tom nijak zle neni.
Hele, Nicole Kidman je hubena a ta jeji ruka vubec nevypada dobre.
No já taky mám paže jak stará Blažková, ale viděla jsem reels Vedule Pizingerové, kde propagovala nějaký návleky asi s gelem, co to napravují cukuletum bleskum. Tak to asi koupím.
Kokoska Kidman začíná vypadat jak G. Hawn v Smrt jí sluší
před nebo po zastřelení ?
barbucha já si právě říkala, jak jsou ti manželé a manželky v různých výborech a musí se bavit se spoustou lidí, jestli to pro ně není horor, protože nemají vzdělání nebo rozhled jako ti ostatní přítomní
barbucha proč proč byl dotaz směrem k ní, že pan ezo chtěl svatbu je samozřejmě jasný.
Mno, patrně má pan ezo kvality, který my nepoznáme. Jako že je hodnej a tak ![]()
Kan Návleky proti bingo wings?
Když už jsme tak u toho, tak ani Jennifer už neni žádný poupátko a nikdo nečeká, že bude vypadat na dvacet. Možná by se s výplněma měla taky krotit, neb když se to pak vrazí jinam než má, vypadá to dost zvláštně...

Sweet Potato Ne. Návleky proti stařecké, povedlé kůži. ![]()
barbucha A té je škoda, ta byla moc pěkná, celkově šikovná.
Kan Něco jako sarkofág? ![]()
barbucha Ty výplně jsou fakt zlo.
On teda někdy stačí botox, já teď viděla jednu ženskou a to bylo teda dílo. Zezadu vypadala velmi mladě, štíhlá, sportovně oblečená, a pak se otočila a mně zaskočilo. Mezi obočím trojúhelník smutku a to obočí vytažený tak, jak když člověk co nejvíc povytáhne obočí, když ho něco velmi překvapí. Ale ona to měla trvale. Jinak žádný umělý řasy, žádnej kačer nebo umělý prsa. Celkem by mě zajímalo, jak se jí to stalo.
999 ses jí mohla zeptat, kam nechodit na botox - někdo to prostě neumí, no...
RoSa Mně jí bylo fakt líto, byla to normální ženská s hezkou postavou a věřím, že bez botoxu hezká i v obličeji. Tohle si snad koupila na Slevomatu.
stes
Mno, patrně má pan ezo kvality, který my nepoznáme. Jako že je hodnej a tak
to bude ten důvod ...![]()
barbucha Jennifer byla vždy tak krásná ... ať už se na to vylepšování vykašle.
Kan to jiste bude fungovat, dobrej byznys.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.