I paní matince to moc sluší. Vlasy patrně kupujou ve stejný prodejně (chemlonu).
VIP zjevy
notna tak třeba si to objednal na zalandu a má to v plánu ještě vrátit![]()
notna barbucha , ženich má vyloženě milej kukuč a nalepil se tam, kde cejtí prachy, ač velice převelice smrduté. Teď z něj bude taky celebrita, když se přiženil do hogofogo rodiny.
No a Monča - to byla vždycky elegantní šťabajzna - a navíc jako holčička
zítra budou fotky a info z první manželské noci, doufám
monis a to by mě vůbec nepřekvapilo
To se teda milej pan ženich nalepil špatně, obávám se. Jen přemejšlím, až dá průchod svému zklamání, kolik asi Charlotce vyrazí zubů.
stes ženichovi zapomněli říct, ať si odendá tu cedulku na rukávě. Nebo ten oblek dostal zadarmo a má to tam na oplátku jako reklamu? ![]()
stes paní matka narvaná do těch saténových šatů a s těma loknama...![]()
A ona tahle Štikovic famílie je nějak za vodou? A v čem podnikají? ![]()
Já si vždycky myslela, že mají holej zadek, jen se snaží zviditelnit a něco na tom trhnout.
barbucha hele, já myslím, že tohle panoptikum různý stejně báječný firmy zadotují.
Raduza maj, ale můj názor viz. výše
Tabeajá viděla i fotku s cedulí vzadu![]()
monis Farmář býval dobrej, postupně šel do kopru. Tyhle RS uměj líp Slováci než mi. Třeba Farmu.
Sweet Potato to věřím. Já jsem jednu dobu hrozně chtěla vidět Mama, ožeň ma, ale neměla jsem kde. To muselo bý taky super![]()
No a Monča - to byla vždycky elegantní šťabajzna - a navíc jako holčička
Já pořád nějak nemůžu pochopit, co ten její mladíček na ní vidí
monis Jo! Pak byl i pokus o něco podobného u nás, propadák.
stes ženichovi zapomněli říct, ať si odendá tu cedulku na rukávě. Nebo ten oblek dostal zadarmo a má to tam na oplátku jako reklamu?
No na té první fotce to vypadá, že tu cedulku buď chce uškubnout, nebo ukázat.
Nevěsta nevypadá úplně ve formě.
Sweet Potato špatnej matroš zjevně
Sweet Potato jo, ta slovenská verze farmáře měla hodně kousavý ten "hlas z hůry"
Btw jak se tomu říká? Moderátor to není. Komentátor?
Nevěsta zaspala vizážistku, česat a líčit se musela sama.
Charlotte Štiková s manželem Martinem Stefanem na svůj obřad zaspali, prstýnky si museli půjčit od kamarádů a nevěsta se nestihla ani pořádně nalíčit, jak přiznala eXtra.cz.
Zdroj: https://www.extra.cz/katastrofalni-svatba-stikove-nevesta-zaspala-licila-se-sama-a-prstynky-si-museli-pujcit-7aace
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025