Sweet Potato Tak to má fakt štěstí
, od ex to byla asi pomstička. O.k., někomu se to zřejmě líbí. Ovšem to je zřejmě zcela jiný prostor, než který znám já.
VIP zjevy
Raduza jo, pamatuju ji z vyvolených, byla akorat velmi ambiciózní (ať už to znamená cokoliv)
Ona asi byla v nějaké dalsi řadě vyvolených? Vůbec si ji nepamatuju. Ale viděla jsem jen tu asi první, jak tam Vladko a Regina.
Karja Vycesany obočí se mi líbí, i ho obcas nosím, ale nemám ten kartáč alá Brežněv.
Jsem si ji musela vygůglit... tak těžko očekávat od někoho, kdo se dokáže přihlásit do reality show, nějakou sebereflexi a příčetnost. Dyk tam lezou samí zoufalci, v naději že se proslavěj a vydělaj nějakou škváru (v lepším případě pověsej se někomu movitýmu na krk), anžto sedět za kasou v sámošce se jim nechce. Mají totiž na víc! ![]()
A pak skončej v propadlišti dějin, jako zkrachovanci... nebo jako vysloužilý štětky, což bude nepochybně osud řečené madam.
notna Byla v tuším 4.řadě, co byla s odstupem několika let, a byl v ní znova Vlado. Tenkrát vypadala jak čarodějnice z Arabely. A hrozně se vymezovala proti jiné soutěžící, která měla plastiky.
barbucha - na to téma som sa už tiež viackrát, a priznám, že škodoradostne, zamyslela . Ako asi dopadnú všetky tie podobne vylepšované cestovateľky z postele do postele ? Ak všetky prachy, čo im, a do nich chlapi ochotne vrážajú, utratia na svoju údržbu, a to nepôjde donekonečna, tak ich asi nečaká príjemná staroba . Kedysi sa takýmto typom hovorilo priamo a bez prikrašlovania k. rva, šl .apka a pod. a rodina sa hanbila. Teraz sa tým verejne chvália a časť verejnosti ich pokladá za „ celebrity “ . To je teda príklad pre dorastajúce dievčatá !
Blanka presne
Sweet Potato Ty jo! To mělo 4 řady! To jsem vůbec nezaznamenala. Ale teď jsem si to vygooglila a na wikipedii jsou podrobnosti a já si při čtení jmen z první řady vybavila všechny účastníky kromě asi dvou. Rok 2005
Stydím se. Ministra financí toho roku z hlavy nedám. A to bych teda měla!
notna Já si na první dobrou vybavila Vladka, Reginu a Petra Zvěřinu, co nepřijel na Vaclavák na mopedu
no a když jsem si našla jejich společnou fotku, tak se mi taky vybavili skoro všichni...
monis To je děs, čím si zanáším mozek. A teď, jak se mi vybavili, tak mě zajímá, jak kdo skončil. Ale zakázala jsem si to googlit. Jsem zvědavá, jak dlouho mi to odhodlání vydrží ![]()
notna já myslím, že si to všichni tak pamatujeme protože to byla vlastně první reality show, ty další řady pak už asi tak moc netáhly. Já už pak jenom sledovala framář hledá ženu![]()
monis Ale ta byla dobrá, ten farmář.-D
Karja farmář byl dobrej a teď jsem na dovolené viděla kousek farmáře z Austrálie a to byl úplně jinej level, tam měl skoro každej vrtulník, ne jen blbej traktor![]()
stes Ty vlasy si nemyla měsíc nebo rok? ![]()
1010 ty vlasy a líčení jsou opravdu nelichotivé. Do Halloweenu je daleko. Ale ty šaty se mi celkem líbí.
monis to je stejný jako první superstar
stes Ženich si neodstranil cedulku na saku
Bože to je panoptikum!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025