barbucha Jejda, co ji to napadlo? Ony ty ženy se asi vidí jinak.
VIP zjevy
Mefisto efekt - chtělo by to píchnout ještě malou dávku nad obočí, aby se tak nezvedalo... ale ženy to nadzdvižené obočí vyžadují, ono to "otevře" oko... nesmí se to ale přehnat, že pak vypadá jak nonstop překvapená...
RoSa Spíš vyděšená, jak kdyby na ni někdo bafnul. ![]()
Dominika Jaromíra Soukupa? ![]()
Mermaid ze prej to je ze zoufalstvi, ze nema Agatu, tak se taha s jejima kamaradkama ![]()
RoSa ona mela to obočí už i jako mladá takové udivene. A ty úpravy to asi zvyraznily
rozarka podobně to má Laurinová
Poprvé jsem zaregistrovala osobu jménem Erika Eliášová, inspirace paní Wildenstein je hodně zřejmá. Pochopila bych, že rekonstrukce po težkém úrazu v obličeji dopadla jak dopadla, ale toto ... tady je rozhovor s ní Jak podniká Erika Eliášová? 100 milionový e-shop s módou | BYZNYScast (youtube.com)
berush neznám....No tak snad holka občas mrkne na net,aby viděla, jak by mohla dopadnout.... mi to hlava prostě nebere
berush hlásek jak děvčátko a obličej ![]()
Erika je pro mě přírodní ukaz. Mám ji docela naposlouchanou, ale pořad tomu nerozumím
Obchod s naprosto silenejma hadrama, který imho za ty prachy nemůže nikdo kupovat, ale vydělává ji miliony. Ona se často objevuje ve dvojici s Ludwigem a to co říká, mi jakoze dává smysl, nicméně její výzor a předmět podnikání mi s tím absolutně neladej a nemuzu se přes tu disharmonii prenyst ... takový moje guilty pleasure ![]()
berush tak proto nejdeme na plastiku :)

baltik no tak to je teda supermoudro. ![]()
MP Meri Nikdy driv jsem o ni ani tom obchode neslysela, ale taky mne prekvapuje, ze by obchod s takovyma suntama mel obrat 100 M rocne. Podle me kdo ma zalibu v necem takovem tak si to kupuje vetsinou naprimo pres Shein nebo Temu.
Černá kočka a neni to nějaká pračka?
RoSa
taky bych si tipovala tímto směrem
baltik 33 let? Ja furt nechapu, co je k tomu vede. V tom veku by me ani nenapadlo cokoli "omlazovat" a vylepsovat. Ale ted slycham u mladsich kolegyn, co vsechno uz maji za sebou a zacinam si pripadat divne.![]()
Evička F. Jaromíra Soukupa? Tak tuhle laťku už leda podhrabat. ![]()
Černá kočka a neni to nějaká pračka?
Co takhle vobyčejná prostitutka? Nádherně prázdnej ksicht ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025