tomu se ani nechce věřit, že existuje něco tak blbýho a ošklivýho
VIP zjevy
stes Což o to. Ale že se tim může živit. A plnit stránky novin. Prý influensérka.
Pamatuju ji z Vyvolených, dno už tenkrát. Čekala jsem, že se za níhned zavře voda, a ona je z ní sereblíta.
To mne dost děsí.
Jo a Soukupovi ji přeju! ![]()
Sweet Potato no tak to je na tom nejstrašnější, ovšem dneska normální, bohužel.
Na jedný fotce mi přijde, že jí chybí část zadních zubů.
Beranka hlavně vypadá na přes 50 a to jí ještě fandím
stes To obočí! ![]()
Uz jsem víckrát v poslední době četla, ze teď frčí užší obočí. Co budou tyhle krásky dělat? To asi nepůjde jen tak zúžit.
notna hele, dobře jim tak...co už, když se takhle nechaly zřídit. A tedy ne, že by to nějaký slušelo, takovou jsem nepotkala.
stes hlavne tohle vytetovany oboci je vsechno podle jednoho mustru. Na vsech obličejich stejny tvar
ja to nechci plosne hanit, protoze ja mam vlastni huste, ale prijde mi to jako s umelyma rasama, 80% desny...
notna ano já hlavně doufám, že se nerozšíří to vykartačovaný obočí, protože to je něco hrozného...
monis umělý řasy jdou casto ruku v ruce s obočím..a pak už jen káčkáč
Tlustý umělý obočí a přírodní jde rozeznat na sto honů, takže jsi v rychtiku.
stes Že já klikala
- strašný. A za to někdo ještě platí? Ovšem dost podobné obličeje vídám standardně v metru
.
stes Nestydím se za to. Když chce někdo mít doma hezkou ženskou, tak pánové koupí dámám prsa, aby se cítily dobře. Tomu se říká, že někdo někoho miluje a podporuje ženskou v jejích nápadech.
wtf
Jsem vyjela zpet nahoru a koukam, ze slecna ma 34, auvajs
0zero7 ano,auvajs
Ta Eva F. je teda dílo, kam ten Jaromír oči (a uši)dal
Agáta je o šest let starší, má tři děti, ale postavit jí vedle tohoto úkazu, tak bude působit jak svěží mladice. Já nevím, jestli si ten její ex za ten milion neměl koupit radši auto...nenapsat do článku její věk, tak si jí skrz ty plastiky nedokážu nikam věkově zařadit.
stes Že já klikala
- strašný. A za to někdo ještě platí? Ovšem dost podobné obličeje vídám standardně v metru
.
Ona se právě chlubí, že to neplatila - něco ex a zbytek vybártrovala.
Mě fascinuje, že prostě nevidí, že vypadá jak Frankenstein. Ještě IQ pod bodem mrazu, no partie k pohledání. ![]()
a že se nebojí, aby se mu v posteli při manipulaci nerozpadla...
Raduza ona podle mě není vůbec blba...ale zrasovala se strašně, nepoznala bych ji
Potrefenáhusa myslíš? Samozřejmě ji vůbec neznám, ale soudím podle toho článku, to jsou hrozný plky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025