prďola Hlavně že licoměrně lká, že chudáci děti.
VIP zjevy
Sweet Potato V případě dětí o ní nemám vůbec žádné iluze, fakt ale ani jednu!
Kamarádka pracovala ve školce, kam tato blbka vodila Kryšpína. Takže ano, chudáci děti... ale to i bez ohledu na tyto excesy ![]()
prďolaKdyby jí tak strašně šlo o dobro dětí, asi by si oba otcové nemuseli vymáhat soudně, ať je nevystavuje po sítích.
Ještě je na tomhle cirkusu vtipný, jak Dopita, který od Agáty odešel, na syna se vykašlal, několik let ho neviděl, teď je hrdina bránící rodinu před otcem, který se o svoje dítě snaží starat soustavně.
prďola Hlavně že licoměrně lká, že chudáci děti.
já jsem teď četla to Děti nade vše od Delphine de Vigan a to je přesně o tom, o rodičích, co prodávají soukromí svých dětí na internetu, aby z toho měli prachy a ničí jim životy..
Sweet Potato - ja to nechápem . Tiež si občas o Agáte so škodoradosťou prečítam, ale že by som jej platila za zrejme plus minus to isté, čo si , možno teda neskôr, prečítam v akomkoľvek bulvárnom plátku ? Ĺudia majú príliš veľa peňazi, asi . ![]()
Sweet Potato V případě dětí o ní nemám vůbec žádné iluze, fakt ale ani jednu!
Kamarádka pracovala ve školce, kam tato blbka vodila Kryšpína. Takže ano, chudáci děti... ale to i bez ohledu na tyto excesy
vypravej, prehanej
LadyMary mně na 43 připadá, ale ten styl je stará mladá a to jsem ještě hodná
Potrefenáhusa Ono je to už docela dávno a navíc to mám jen z druhé ruky, i když důvěryhodné ![]()
Je možné, že sa iba mne objavuje množstvo nezrozumiteľných dlhých „ príspevkov “ pod značkou Michaelsop ? Alebo je to nejaký kódový príspevok ?
To sú boti, ktorí to nakladajú, kdekoľvek sa dostanú. Tento ma teda zrejme nejaje vladtnosti, na ktoré sme zatiaľ neboli prioravení.
LadyMary Mně taky připadá na 43, tj. můj ročník. Ale vypadat bych tak nechtěla. ![]()
mitford sister Fakt ti přijde, že vypadá na 43? Možná jsem ovlivněná jejím světonázorem :-D
Nevypadá o deset let mladší ani o deset let starší, vypadá hlavně blbě! ![]()
barbucha je úplně jedno jak vypadá, i kdyby to byla krasavice nejkrasavější - to, co představuje a prosazuje, z ní dělá zrůdu ať tak nebo tak
To máš pravdu. Já jen nevim jestli jsem jenom tak zaujatá nebo jestli to tak fakt je... prostě někoho, kdo je takováhle svině, nedokážu pokládat za pohlednýho, i kdyby to jinak byla Angelina Jolie nebo Brad Pitt. Nedokážu si vzpomenout, že bych si někdy v životě, aspoň jednou, řekla - hele takovej fešák a přitom takovej hajzl...
barbucha Tak o tom žádná, že vypadá blbě....:-D
Tyjo, mne přijde, ze vypadá fakt o deset let starší, ale vychází mi z toho jedinej závěr, ze si asi moc fandím ![]()
A není to trochu záměr vypadat starší vzhledem k její cílovce? ![]()
notna ja teda stridavce u ditete mladsiho nez rok moc nefandim.
Já vůbec žádný. Dyk je to čirá schizofrenie
Chtěla bych vidět dospělýho, kterej se co tejden stěhuje, tam a zpátky... jako žít s neustále sbaleným kufrem (byť i třeba jen obrazně) je děsný. A důsledky týhle vymoženosti ještě nejsou ani vysledovaný, páč je na to moc brzo...
Jako jo, jsou případy, kdy se stěhuje ten rodič, nebo vlastně oba dva, aby dítko zůstalo v jednom bytě - to tak ještě, ale ty případy jsou dost zřídkavý, většina tahá ty haranty od jednoho k druhýmu. Za mě no way ![]()
notna ja teda stridavce u ditete mladsiho nez rok moc nefandim.
Taky tomu nefandim, ale podle mě furt lepší než tatínek, který se vypaří na několik let. Nebo teda aspoň jsem nabyla dojmu, že Dopita Agátu a Kryšpína opustil na několik let.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025