NO to je, fakt asi jede na nejakejch pilulich, prijde mi uplne mimo a myslim, ze ten narust hmoty je i voda zzadrzena v tele. Nic jako, dneska leg day, uz abych tam byla ![]()
VIP zjevy
ty jo, to je nove soucasny? jauvajs teda
Minulý týždeň tuším. Ten chlap vedľa nej je jej nový priateľ.
Hele, tohle je promo jejich 2017 turne, ufff, dvakrat mariah za jedny penize asik
jo toho uz jsem videla, nejakej staro novej, prej zase se dali dohromady ci co. jo a kylie jenner je pry ve ctvrtym mesici, nejak to nestiham ten bulvar!!
Aaaa, jsem si na tebe vzpomela, jedu keto od zacatku zari a udelala jsem vcera aglio olio z petrzele (koren). Paradni. Zminuju zde, pac do jidla asi nechodis :)
Na te druhe fotce ji to slusi, na prvni ma uz ten kreckoidni oblicej, fakt si myslim, ze to nebude jen jidlem ty jo.. smutny teda, takova Vision of Love, to bylo neco...
Chtěla jsem se zeptat, jestli to podědila po Kardashiankách, ale jak na to koukám, tohle by na sebe nevzaly ani ony.
Jj, no hej na druhej fotke je to fajn. Na prvej fotke je na svoje pomery zahalená až moc :D
Tak snad ji aspon to zpivani pujde lip nez na Novej rok v New Yorku.
Tak se zas uklidníme
Nešlo by to že bysme každej byl hubenej jak se nám líbí a ty co jsou jinak, tak těm se můžeme posmívat? Podle mě tak ňák o nic nejde...
Aaaa, jsem si na tebe vzpomela, jedu keto od zacatku zari a udelala jsem vcera aglio olio z petrzele (koren). Paradni. Zminuju zde, pac do jidla asi nechodis :)
Hoď tam recept a já se stavim, to zní zajímavě! Já chci zase zas najet na keto, celý září jsem si říkala od zítřka, teď už to asi nechám od října![]()
a vzpomněla jsem si na rakouskou krasobruslařku Kerstin Frank, taky postavu úplně nemá krasobruslařskou, ale je v evropský špičce, tak asi musí bejt ve výborný kondici. Holt každýmu to bylo nadělený nějak jinak, no....
jo toho uz jsem videla, nejakej staro novej, prej zase se dali dohromady ci co. jo a kylie jenner je pry ve ctvrtym mesici, nejak to nestiham ten bulvar!!
toz dnes rano otvorim zahtanicny bulvar a vyskoci tam na mna ze okrem kim (nahradna matka) a kylie bude mat dieta este aj khloe. dobre som sa bavila na niektorych obrazkoch a komentaroch na tuto temu ![]()
ich mamazerka fakt maka a nic ju nezastavi

Ta je dobrá, aspoň není taková ... jak to říct... otrokářská. ![]()
Teď jsem na insta narazila na Victorii Silvstedt, ta se mi vždycky líbíla, po mně nikdo nemůže chtít, abych nemohla hlásat, že ta knedlička tanečnice je tlustá![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí