Ja to chápem, bola som na balete a tam tiež jedna zboristka baletka hodne vyčnievala svojimi proporciami oproti ostatným. Ale skoky a pohyby mala ladné a dobre sa na ňu pozeralo. Kondičku mala isto perfektnú.
VIP zjevy
Tadle má houby pupík! To baroko, to byla doba! ![]()
Tak Řepkovi i Růžovi se sviticim chrupem se člověk zasměje rád.
Ale jako fakt nechápu, co je spatnyho na te tanečnici. Jsem si ji našla a pokud zrovna nepózuje jako "sexytrapka" v diblikovskem kostýmu, mi přijde vyloženě krásná.
Overal je hnusnej, to je fakt, čekám, kdy v něm potkám Mrs. Blanarovič.![]()
No tak co jsem si vsimla, tak tlusta a hnusna prisla jenom jedne uzivatelce, ostatni kritizovaly obleceni ;)
Ty Petriny saty jsou teda peklo, takovy to lemovani kolem prsou, to se vetsinou vymsti, malokdy to sedi (me se to teda nelibi, ani kdyz to sedi), ale vetsinou to takhle ujede a je to katastrofa. A jo, asi by to cely potrebovala trochu vetsi.
Teda som fakt prekvapená a priznám, znechutená. Tenistky, krasokorculiarky a podobne aktívne športovkyne nazvať tlstymi môže s prepáčením fakt len idiot. To že majú svaly a pevne telo, znamená že sú tlste? Boooze. Dnes už naozaj je uznaná len štíhlosť do max 50 kg a hlavne preboha žiadne znateľne svaly. Je to choré . A radšej stokrát budem oscalena baba vo výbornej kondícii, ako roztrasené vyhladovena pipina. Cely život som makala a bola osvalena. Teraz mi choroba pľúc nedovoľuje pohyb tak ako by som chcela a keď to tu tak čítam, myslím, že som sklamaná.
Já bych třeba takhle osvalená být nechtěla...:-).
To je tvá jmenovkyně, že
?
Zrovna u té Petry to její břicho souvisí podle mě bude opravdu souviset s tím extrémním výdejem, že je to potřeba někde doplnit a ten tuk je dočasný vedlejší efekt, jehož se ale nemá problém v případě potřeby zbavit, když na to přijde. Na tenistku má podle mě úplně normální postavu.

Vzpomínala jsem ty krasobruslařky, protože jméno si sice nepamatuju, ale jedna dívčina měla prostě ta stehna o dost silnější než ostatní. Netvrdím, že to byl tuk, spíš to byla reakce na "jak může mít tanečnice takové nohy". No může, prostě i přes dostatek pohybu zjevně může.
tak tyto vrcholové sportovkyně mají především svaly, proto ty "tlusté nohy"
Vždyť já neříkám, že nemaj! Říkám, že i sportovkyně a tanečnice apod. prostě můžou ten objem mít, že je blbost říct "proboha, tanečnice, jak může..."
Ale houbeles na paškál.
Já to vůbec nepochopila, že bys propagovala vychrtlost a cítila se nějak popuzená. Klid. Jen jsem odpovídala na to, jak si myslím, že to funguje zrovna u té Petry.
Speciálně u ní mi to totiž taky jistou dobu taky vrtalo hlavou, jak její tělesná konstituce funguje, když jsem jí delší dobu sledovala na kurtech a mimo něj
.
Plus u nich (krasobruslařek, gymnastek atd.) to je navíc umocněné tím, jak jsou mrňavý. Když jsem závodila (cca 10let zpět), tak jsem měla skoro o 20kg míň (panebože), ale stehna mi přijde mám furt stejný.
"Teda že zrovna já se tu dostanu na paškál kvůli tomu, že propaguju vychrtlost, když jsem na tomhle fóru postovala fotku své představy o ideálu krásy"
Klid, šišmarjá. Nebuďte všichni tak vztahovačný ![]()
No jo, akorat tak vypadal jen ten, kdo na to vypasení měl prostředky. A taky z těch ženských sesnerovanych do korzetu koukal nanejvýš dekolt (někdy jen obličej).
Tak samozřejmě, že bych nebyla barokní sedřená nádenice - nevolnice, ale kráska sešněrovaná do korzetu a oděná do zlata a krajek, sukni krumplovanou!
tak tyto vrcholové sportovkyně mají především svaly, proto ty "tlusté nohy"
Tak zrovna krasobruslařky mají jedny z nejkrásnějších, protože velmi ženských postav, co se týče sportovkyň (vím, je to subjektivní
). Logicky - je tam ideální poměr sport/tanec, takže svaly a tuk tak akorát, žádné svalovkyně, důležitá je spíš dynamická síla a anaerobní a aerobní kapacita. Výjimkou jsou někdy holky že sportovních dvojic, kde je výhodná hodně drobná, až chlapecká postava, podobně jako u sportovních gymnastek.
Teda som fakt prekvapená a priznám, znechutená. Tenistky, krasokorculiarky a podobne aktívne športovkyne nazvať tlstymi môže s prepáčením fakt len idiot. To že majú svaly a pevne telo, znamená že sú tlste? Boooze. Dnes už naozaj je uznaná len štíhlosť do max 50 kg a hlavne preboha žiadne znateľne svaly. Je to choré . A radšej stokrát budem oscalena baba vo výbornej kondícii, ako roztrasené vyhladovena pipina. Cely život som makala a bola osvalena. Teraz mi choroba pľúc nedovoľuje pohyb tak ako by som chcela a keď to tu tak čítam, myslím, že som sklamaná.
Tak jsem asi idiot. Já jsem ta poslední,kdo by vnucoval štíhlost do 50 kg. Ale kdybys viděla tu tenistku, co jsem dávala já -Townsendovou- v TV, tam se o nějaké nasvalenosti a pevném těle fakt mluvit nedalo.Opravdu byla tlustá. Narozdíl třeba od Sereny Williams, kterou za tlustou vůbec nepovažuji, u ní je to opravdu o svalech a typu postavy. Sama to nechápu, protože pokud je někdo 132. na světě, tak přece musí hrát, trénovat, a to poměně intenzivně.
Asi jde z baaaru ![]()
To je strašné zoufalství.
NO to je, fakt asi jede na nejakejch pilulich, prijde mi uplne mimo a myslim, ze ten narust hmoty je i voda zzadrzena v tele. Nic jako, dneska leg day, uz abych tam byla ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí