Ty uz jsi je nekde pristihla!! ![]()
VIP zjevy
Ony i některé krasobruslařky mají docela stehna, asi ani ten pohyb není všemocný.
Podívej se na tenistky... Půlka je jich taky oplácaná...
...oplácané tenistky.?
Jsou spíše velmi osvalené.
Ale kdyby z tv obrazovky stouply vedle běžné smrtelnice, jsou většinou velmi štíhlé...
Aktuálně myslím 132. hráčka světa Taylor Townsend. Když jsem ji viděla na US Open myslím, tak jsem si říkala, že na profesionální tenistku je fakt tlustá. Ale jinak většina je opravdu jen nasvalená nebo mají atletické postavy. Ta televize také přidává kila.

Já bych třeba takhle osvalená být nechtěla...:-).
Teda som fakt prekvapená a priznám, znechutená. Tenistky, krasokorculiarky a podobne aktívne športovkyne nazvať tlstymi môže s prepáčením fakt len idiot. To že majú svaly a pevne telo, znamená že sú tlste? Boooze. Dnes už naozaj je uznaná len štíhlosť do max 50 kg a hlavne preboha žiadne znateľne svaly. Je to choré . A radšej stokrát budem oscalena baba vo výbornej kondícii, ako roztrasené vyhladovena pipina. Cely život som makala a bola osvalena. Teraz mi choroba pľúc nedovoľuje pohyb tak ako by som chcela a keď to tu tak čítam, myslím, že som sklamaná.
Tak jeden idiot a padesátikilová pipina se hlásí. Reagovala jsem spíš v tom smyslu, že mě překvapuje, že ty holky, s takovým neuvěřitelným výdejem, mají na sobě tuk... Nebylo v tom nic odsuzující ho, spíš taková otázka.
Jinak rozhodně nepatřím mezi místní obhájkyně vychrtlosti...
No ja som to zas nemyslela až tak adresne. Ospravedlňujem sa, ak som sa tá dotkla. Dnes mám fakt zlý deň, 8 hodín za volantom, aby som sa dozvedela nie príliš dobrú správu, ktorá má zas hodila spat do , ale to je jedno. Len ma naštvalo a možno nepravom a zle som to pochopila, že by si ľudia mali viac vážiť , že sú zdraví. Do frasa. Sorry.
![]()
Ty má vždy tak vytocis. Máš na ti talent. Ale teraz som sa zasmiala, takze ďakujem.
Tady by hodně pomohla správná velikost, která bude odhadem tak o dvě čísla větší. Jinak Petra tlustá není, svaly má určitě taky, ale ten tuk na nich prostě je. Možná převažuje příjem nad výdejem, nebo je ta fotka po nějaké delší sportovní pauze?
Nic si z toho nedělej. To jsou řeči opuchlejch nití, co vážej třicet kilo i s postelí ![]()
Mně se ta tenistka od 999 líbí. No tak má trochu pupík, no a co? Však to bylo odjakživa znakem ženskosti, na rozdíl od plochých pekáčů buchet u chlapů ![]()

Vzpomínala jsem ty krasobruslařky, protože jméno si sice nepamatuju, ale jedna dívčina měla prostě ta stehna o dost silnější než ostatní. Netvrdím, že to byl tuk, spíš to byla reakce na "jak může mít tanečnice takové nohy". No může, prostě i přes dostatek pohybu zjevně může.
Keď ja sa nehnevám. Som hodne prchká a hneď vybuchnem, bývalý kolega o mne prehlásil, že mi pusa predbieha rozum. Teraz prsty na klávesnici. Aj doma mám jednu takú nit a niekedy sa nezhodneme. Teraz je to už Ok, už som vyprchala. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí