euridike je, ja tam videla sichrhajcky! ![]()
VIP zjevy
Evaeva bez nich je myslivecky ples datovany tak do roku 2008. Podobne bez toho cancouru a v normalni latce jsem zhruba toho roku na takove akci mela i ja
Na fotce za mnou vystaveni bazanti. I ty nausnice zhruba odpovidaji. Boty jsou teda ale udesne v kazde pripade.
Jos jasně, ale bylo by to prostě demode. Takhle je to jako obvykle "fakt jsem se snažila a dopadlo to tahle"
Evaeva No ona mi prijde ze se nesnazi nikdy. Ze vzdycky vytahne nejakou hruzu ze sekace a pak se tvari, jak je hrozne uvedomela a setrna k zivotnimu prostredi. Pritom to neni tak davno, kdy to byla moc hezka zena. A nekde tam pod tim jeste je. Ale styl ma udesny.
Jos já si právě myslím, že se fakt snaží. Ale styl má úděsný. Že to není, že na to kašle.
S dovolením ešte niečo k už otrepanej téme Agáta vs. Eva ...
Kedysi dávno povedala B.Bardotová v nejakom rozhovore, že „ nakoniec sa všetci zídeme v jednej posteli “ . Čo bolo kedysi vtipným ,ľahko šteklivým bonmotom, sa v súčasnej dobe, v určitej skupine ľudí, v „ spoločenskej smotánke “ , stalo bežne zaužívanou praxou . Proste už asi každý s každým .....
„Já jsem ta, se kterou spal, když Agáta čekala Kryšpína,“ prozradila Feuereislová nedávno ve svém podcastu na Herohero.
https://www.expres.cz/celebrity/eva-feuereislova-jaromir-soukup-vztah-rozhovor-plastiky-operace-upravy-penize-milion-telo-sexy.A241007_124331_dx-cele
To bude jak u cimmrmanu. To není tvoje sestra, to je tvoje matka... ![]()
notna už chybí jen vichr z hor, co? ![]()
Pinot Noir A byl by klid ![]()
Podle čínského horoskopu je rok Draka a ten čistí vztahy ![]()
Když vidím, co se obecně děje ve veřejném prostoru a v politice, jak se někteří lidé odkopali, tak na tom asi něco bude.
A teda čtu si, (na X, ne na novinkách) o tom reprezentačním budgetu první dámy a ne, tento národ si slušně oblečenou reprezentaci nezaslouží. A ještě argumentaci vysluhami. Dobře, že jim nepisou, že to mají platit z důchodu ![]()
continuity taky jsem se koukla (asi na Novinkách) a rachle zavřela
.
No a pak ještě omluvenka z vyuky kvuli LGBT+![]()
continuity necetla jsem to, ale to oblikani prvni damy asi bohuzel nesouvisi s financema.
Makara Oops, to nezakryté jméno, to bude mrzení.
notna Já to taky furt nemohla pochopit, jakože Agáta s ní spala?? Bože, do čehos to duši vložil!
Aranel To aby si v redakích bulvárů začali kreslit něco jako "rodokmen Agáty" kdo s kým. Začíná se to zamotávat čím dál víc.
Ještě mi přijde zajímavý, Dopita s tou Evou byl Agátě nevěrný a očividně to nevadí, když si ho vzala za muže. Soukup je s Evou, když už má Agáta někoho jiného a vadí to moc. To je tajem toto!
A to mě baví
brrr Mne taky, ale nevím, kdo to je.
Sweet Potato Daniel Craig a Rachel Weisz
notna Wow, tak to jsem nečekala, že by se mi Ctaig mohl někdy líbit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025