Poznali byste Pisařovicovou?
Makeup děsnej a ještě tlačí na pilu jak divá. Kozy ven... chodívala docela decentně, to jí sedělo, ale co chce zřejmě vytřít zrak Miss World tak už to nějak není ono.
Poznali byste Pisařovicovou?
Makeup děsnej a ještě tlačí na pilu jak divá. Kozy ven... chodívala docela decentně, to jí sedělo, ale co chce zřejmě vytřít zrak Miss World tak už to nějak není ono.
„Já jsem ta, se kterou spal, když Agáta čekala Kryšpína,“ prozradila Feuereislová nedávno ve svém podcastu na Herohero.
https://www.expres.cz/celebrity/eva-feuereislova-jaromir-soukup-vztah-rozhovor-plastiky-operace-upravy-penize-milion-telo-sexy.A241007_124331_dx-cele
Feureislová má zjevně nějakej problém. Koho zajímá, s kým tahle nula spala/spí/bude spát?
Přesně! Já beru Craiga ve smokingu, Craiga v baggy kalhotách, Craiga v džínech... i nahýho bych ho snesla! ![]()
barbuchaNo neke...
Von ten Andrej má nakonec pravdu! Fyjalová hrůzovláda a už tu máme i cenzůru! ![]()
barbucha bylo to video, ne fotka - a mluvila!!! to byl asi ten problém... zkusim aspoň fotku najít
jo a tohle na mě vyskočilo teď:
Salám! ![]()
barbucha tak hele Motyka je všude smazaná... máš chodit včas!
RoSa zis chudak je nemocna a ty nani jak na cizi ![]()
barbucha bylo to video, ne fotka - a mluvila!!! to byl asi ten problém... zkusim aspoň fotku najít
jo a tohle na mě vyskočilo teď:
Vy nás zásobujete, pane Karfík
Sweet Potato asi v sále netopili ![]()
RoSa mně to teda případá jako normální bradavky
Akorát asi nemá vyztužené košíčky. Ta fotka je tak blbá, že není vůbec poznat, jak vlastně vypadala.
RoSa tak má prsa, tak má i bradavky. To tak bývá.
barbucha Monika a odluka ... co internet schvátí, to už nenavráti, sorryjako![]()
continuity no je v tom narvaná.
Feureislová má zjevně nějakej problém. Koho zajímá, s kým tahle nula spala/spí/bude spát?
půlku parfumanie![]()
![]()
Tyjo, ta si bude moc za chvíli špičku nosu nejen olíznout, ale i žužlat.
barbucha Monika a odluka ... co internet schvátí, to už nenavráti, sorryjako
furt čtu odulka...
já věděla, že to někdo dal na twitter, ale nemohla jsem si vzpomenout kdo...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.