RoSa Babis věděl, proč ji nenechává mluvit s novináři ![]()
![]()
VIP zjevy
Poznali byste Pisařovicovou?

Tak Betty já teda ano, co se ti nezdá?
Tak Betty ano
Tak Betty jo. Sluší jí to
Tak Betty já jo,ale zblízka to musí bejt hroznej nános, na těch očích. Je to už trochu víc než hodně. Ale jinak se mi vždycky líbí. A sluší ji rtenka,naštěstí nešla do ruzovomalinojahodoveho odstínů.
Tak Betty poznala, ale nelibi.
No mně se vždycky hodně líbila, ale tady mi něco vadí. Asi líčení.
Tak Betty je to děsně tvrdý, něco jemnějšího by podle mě bylo slušivější.
Na Thálii z ní prý hosté nespustili oči. To věřím.

Sweet Potat -
!!!
Blanka Ty šaty vytáhla odněkud z devadesátek, ne-li ještě hloubš.
Leichtova nikdy nezklame, vždycky vytáhne nějakou podobnou kreaci. Hlavně ať zaujme, že jo.
Sweet Potato . to je možné, ale nápadito ich vylepšila tými podkolienkami ! ![]()
Sweet Potato jako je to strašné, ale tady mi přijde nejméně buchtoidni za posledních pár let.
continuitybez těch podkolenek by to relativně ušlo ![]()
S dovolením ešte niečo k už otrepanej téme Agáta vs. Eva ...
Kedysi dávno povedala B.Bardotová v nejakom rozhovore, že „ nakoniec sa všetci zídeme v jednej posteli “ . Čo bolo kedysi vtipným ,ľahko šteklivým bonmotom, sa v súčasnej dobe, v určitej skupine ľudí, v „ spoločenskej smotánke “ , stalo bežne zaužívanou praxou . Proste už asi každý s každým .....
„Já jsem ta, se kterou spal, když Agáta čekala Kryšpína,“ prozradila Feuereislová nedávno ve svém podcastu na Herohero.
https://www.expres.cz/celebrity/eva-feuereislova-jaromir-soukup-vztah-rozhovor-plastiky-operace-upravy-penize-milion-telo-sexy.A241007_124331_dx-cele
euridike to je jedno
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025