Řvousenka Jako by se zapomněla doobléct. ![]()
VIP zjevy
Garfie Nebo naopak svléct, co víme, zda příště před sebou neponese jen polštář ![]()
Řvousenka myslenku chapu, ale to provedeni zda se mi ponekud nestastne. dyt i ty krusky jsou k tomu hrozny
Tohle by mohlo fungovat a) s jinou postavou b) se sukní v odpovídající velikosti a z lepšího materiálu c) s kvalitní, lépe řečeno luxusní zdobnou podprsenkou.
Tohle je socka ve vixlajvantu, s vytahanou podprdou od vietnamce a nafouklým pupkem. Nic sexy.
barbucha záměr dobrý, provedení blbý ![]()
Tak nám Kathy Bates zhubla padesát kilo.

:max_bytes(150000):strip_icc():focal(715x285:717x287)/Kathy-Bates-attends-the-CBS-Fall-Schedule-Celebration-071624-29d4f42d002f4f5bbc4ccf5b9330e43b.jpg)
Já vám nevím
Jako vzhledem ke kariéře... starejch vychrtlejch je dvanáct do tuctu...
Edit:Blbý vlákno
barbucha kdyby mela na spodni fotce uces a liceni jako na horni, vypadala by lip.
barbucha Prosím? Nafouklým pupkem? Viděla si někdy pupek? A postavu má skvělou! Hadry nehodnotím.
@barbucha no přesně, před padesáti kily vypadala šmrncovněji
barbucha kdyby mela na spodni fotce uces a liceni jako na horni, vypadala by lip.
![]()
edit - furt říkám, že krátký vlasy jsou dobrý![]()
a taky ta modrá ve výstřihu je lichotivější, než černá
barbucha Hele pupek, to je zbytečně drsný. Oblečená blbě, ale normální ženská postava, řekla bych.
barbucha třeba je nemocná...protože dobrovolně tohle snad soudna ženská neudělá. Jako Tomicova.
Sweet Potato postavu má dobrou, ale chtělo to sukni správné velikosti.
No prostě to břicho v týhle sukni víc vynikne, jestli za to může blbá sukně nebo velkej oběd je celkem fuk, důležitej je výsledek...
A teď hádanka. Je to Havlová nebo Rolincová? Holky zjevně šijou u toho samýho plastika, a ten má jen jeden mustr ![]()

barbucha Bych řekla, že máš voko z kašparovy krávy, nebo blbej vkus. Když vidím co chválíš v outfitech.
barbucha tyjo podle nehtu asi Rolincova, ale prisaham ze vidim Dasu!
711990 to není Dáša?
Já byla stoprocentně přesvědčená a ještě mi přišlo, že vypadá fakt mladě ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025