Já tipuji na Dášu. Ale hledat to nepůjdu.
VIP zjevy
Rolincová by nebyla oblečená tak usedle. Ale kromě drobné stopy osobitosti kolem očí vypadají opravdu skoro stejně.
Jasně že je to Dáša, Rolincová by mě ani nenapadla. Ale teda když jste to nanesly, u té druhé fotky se fakt dá váhat!!! Mně se náhodou teď Rolincková líbí, myslím jako kdybych ji neznala. Přijde mi, že ten obličej má udělaný dobře a pokud nebude pokračovat, tak fajn. Ale není si moc podobná a celkově mi teda přijde líto, že do toho šla.
Jo a prý se rozešli West a Bianca. Jestli je to pravda, mohlo by být veselo.
Asi už je jí trochu zima, víš jak, podzim na krku...
barbucha Bych řekla, že máš voko z kašparovy krávy, nebo blbej vkus. Když vidím co chválíš v outfitech.
A tím chceš říct co? Že se ti ty dvě nezdaj jak podle jednoho vzoru?
https://www.bizzar.cz/2024/05/01/vypada-jak-veskrnova-pisi-o-upravach-dary-rolins-lide/
Řvousenka
Tohle by mohlo fungovat a) s jinou postavou b) se sukní v odpovídající velikosti az lepšího materiálu c) s kvalitní, lépe řečeno luxusní zdobnou podprsenkou.
Tohle je socka ve vixlajvantu, s vytahanou podprdou od vietnamce a nafouklým pupkem. Příjemně sexy.
pořád mluvím o tomto.
Mluvíš o tom, co chválím v outfitech - důsledku to mého blbého vkusu.
Leč je to fuk, nenutím tě se mnou souhlasit... jen si to neber tak osobně, jako bys v tom laciným vixlajvantu vězela sama ![]()
Garfie Mně u Darinky připadá, že má ten obličej tak vytaženej, že už neumí udělat jiný výraz než tu vyzubenou křeč![]()
Řvousenka No a to mi právě přijde, že měla vždycky.
Raduza Jako trochu to vidět je, ale mně přijde, že vždycky vypadala trochu divně, tak proto mi to asi nepřijde. :-)
Jako úplně ji taky nechápu, vypadala dobře, ještě jak někde říkala, že to řešila s Nedvědem a on na ni koukal jako by spadla z hrušky, že jako co blbne.
Mně přišla Rolincova ošklivá vždycky, hlavně nos a pusa, to to upraveny dávno a blbě. No a teď ...škoda mluvit.
Kan
Mluvíš o tom, co chválím v outfitech - důsledku to mého blbého vkusu.
Leč je to fuk, nenutím tě se mnou souhlasit... jen si to neber tak osobně, jako bys v tom laciným vixlajvantu vězela sama
Ó ne, osobně si od člověka s pokřiveným vkusem neberu nic. :D
barbucha A kdo to teda je??! ![]()
furt čtu odulka...
já věděla, že to někdo dal na twitter, ale nemohla jsem si vzpomenout kdo...
já četla taky odulka
a měla jsem z toho rozhovoru pocit, že madam slovo odluka slyší prvně v životě a vlastně moc nechápe, na co je tázána...
Mitzi napodobně
Neni to VIP, ale neodolala jsem... ty efektne a sexy zarizly leginy jsem nemohla nevyfotit. Mezi stihlejma a elegantnima Svedkama fakt unikat ![]()

barbucha na fotce milosrdne vidim jen cernou masu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025