Dopita pracuje pro rodinu! To je tak sexííí ![]()

Dopita pracuje pro rodinu! To je tak sexííí ![]()

KokoskaTen výraz mučedníka by mu záviděl i Sv Šebestián.
Kokoska by me zajimalo, jestli ten barevny kontrast co maji oba mezi telem a oblicejem, je zamerny. A Dopita teda ma vyraz utopence ![]()
Sweet Potato jj, vybavil se mi uplne ten hlas ze Slunce seno, co mluvil videa ![]()
Ach Boze... Au... nebo stejnym tonem Uz budu... ![]()
SunEclipse se dohodnete, Sebestian nebo utopenec! ![]()
Kokoska utopenej Šebestián ! Ho prošpikovali a hodili do vody ![]()
Vskutku umrlčí výraz. Nevíte proč mají muži tak silné krky? Všímám si toho i na ulici, průměr koule je stejný jako průměr válce. Maj větší dýchací trubici? Nebo žíly? Aby ta krev proudila rychleji dolů a dolů? Nevíte? ![]()
SunEclipse i tak mozno ![]()
Kokoska wow, tak sexííí, až spadla mi brada a buchta do kafe.
Kokoska tahle fotka je taky dobrá

Raduza ony vsechny. U tehle jsem si na moment rikala, proc u toho musi mluvit do mobilu ![]()
Kokoska tahle fotka je taky dobrá
Proč má Agáta furt ten mobil v ruce?
Dopita mi připomíná upíra.
brrr to je nejaky ten jeji parfem asi, ale jestli to ma byt jeho prezentace, tak teda hodne nesikovna.
Kokoska Pane, jo! To je ale profesionálně nafocená reklama. On má výraz umrlce a černá krabička není poznat, co to je
Agáta mi dnes zahltila IG, ač ji nesleduju. Stěžuju si vedle. A jestli rozjela kampaň, tak bude asi ještě hůř, protože mi úplně spadla brada, kdo ji všechno laikuje.
Kokoska On prý se fotí neraaaad. Možná ho musela něčím přispat?
Mně teda nepřijdou vydařené ani ty její fotky, ale patrně platí, jedno jak blbá fotka, hlavně že je nahoře bez.
Holt musej jednat rychle, dokud se na ně upírá pozornost tisku, tlače i p.t.čtenářstva.
Předevčírem to verejné prohlášení, že spolu nikdy nepřestali spát
To mi přišlo fakt dno dna.
Sweet Potato přispat? Mozna mu pootevrela pod nosem ten parfem, to by vysvetlovalo tu bledost a vyraz ![]()
U nich me asi neprekvapi uz nic, co nevykeca Agata, vytasi Zilkova. Ovsem zverejnit tohle, kdyz uvazuje o soudu na svereni Rozy do vyhradni pece, je kulantne receno znacne neprozirave.
Sweet Potato Jako i za manželství s Prachařem? A nejsou potom teda všechny ty děti Dopity? ![]()
notna Jo. Nicméně Dopita tou dobou lágroval někde na Bali, tak to je spíš jen provokace.
notna Myslím, že Mia je Prachařova kopie, ta Dopitova nebude.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.