barbucha na fotce milosrdne vidim jen cernou masu.
Skoda. Mela tu prdel krasne vyrysovanou ![]()
barbucha na fotce milosrdne vidim jen cernou masu.
Skoda. Mela tu prdel krasne vyrysovanou ![]()
Dopita vypada fakt jak mrtvej. Ty zapadly oci... jen ho polozit na pitevni stul.
Co to ma jako vubec bejt? Fotky jsou dost pitomy...
barbucha asi reklama na ten parfem?
barbucha reklama na parfém, viděla jsem i billboardy.
Hm. Da rozum ze ho nevytvarela recena hvezda osobne, ale stejne bych tomu moc neverila...
Na druhou stranu je to snad první fotka Dopity,kde nemá ten svůj vyceněnej škleb a krabaty čelo. Což nijak nemění fakt,že je opravdu ošklivej.
To teda je. Si nedokazu predstavit, ze na me po ranu jako prvni vyskoci neco tak strasnyho. To musis mit celej den zkazenej!
Ale ta Dara, to je fakt špatný. Mně to přijde pokažené prostě. Jakože je to fakt zkažené a myslim, že jak furt hrabe a kope okolo na ty svoje hejty, tak je to proto, že si to uvědomuje. Nevim, předtím vypadala rozhodně líp, teď je taková nějaká celá divná, možná to dělají fotky, nevím, ale neviděla jsem jedinou fotku, kde by se mi líbila, dřív jo..
Karja akorát jsem na ni teď koukala a fakt je divná, taková universálně plastiková, bez výrazu, úplně ztratila svoji osobitost, no nepovedlo se to ![]()
Nyní vyšlo najevo, že Biancu vydíral, nutil ji nosit vyzývavé oblečení
No neke...
Karja ikdyz si to asi uvědomuje, bejt chytřejší,tak no comment, kazdej to vidí jinak, ok, já se tím zabývat nebudu. Motá se v kruhu a nějak vystoupit je těžký, na ti není dost chytrá, protože zaplacený noviny, co píši opak,sypou jeden článek za druhým,že teď už je to skvělý a Darine je max.30 ,no tak to je taky medvědi služba.
Sweet Potato hlavne bych Biance prala, at se z toho oklepe, dva roky s takovym magorem nutne musi nechat nasledky.
Sweet Potato Jakej šel, takovou potkal.
KanTu žalobu kupodivu nepodává Bianca.
To je fotoshop, že jo? Že jo?!

Samantha Tak z toho se mi udělalo regulerně šoufl.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.